Bende genelde öyleyim akşamdan 1 tane kuru kayısıyı 1 bardak suya koy sabah aç karnına hem suyu iç hem kayısıyı ye ondan sonra wc time :) ya da bazen osmolak var şurup ondan içiyorum yatarken 1 yk kaşığı ama ben genel halimle kabız olduğum için çok takmıyorum :)
Sen yarın sabah tartıl bi kalkınca
Bide cevizi aksamdan suya koyunca sabh cevizi ve suyu icince rahatlatiyo bende buda ise yaramisti
Bunlsrı drniycem. Zaten sodalı limonlu ayran kefir gibi tadı normalde o da bu işe yarıyormuş ama bende yaramıyorİçebiliyosan kefirde çok iyi geliyo diyetisyene giderken önermişti her sabah aç karnına yarım çay bardağı iç diye o ara içiyodum düzene sokmuştu
1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdimEki Görüntüle 1757209 Buda benim öğle yemeğim sonrasıda bir sade Türk kahvesi yanında iki tane hoşbeş yedim ama ortada halley bir sürü kek ve bisküvi çeşidi varken bildiğin gurur duyuyorum kendimle
Bu lavaş kaç dilim ekmek ediyo acep :)Öğle yemeğim menemen tam buğday lavaşı ve ayran
65 gr vallaBu lavaş kaç dilim ekmek ediyo acep :)
Ben inanmıyorum böyle şeylereKizlar goji uzumu diye biseyden bahsediyolar duydunzmu hic Eki Görüntüle 1757197 Eki Görüntüle 1757197
Ben de inanmıyorum ve korkarım da böyle şeylerdenBen inanmıyorum böyle şeylere
ekmekle kahvaltı hariç pek aram olmuyo akşam üzeri ceviz yiyorum çok acıkırsam o tıkıyo beni artı akşam nohut var evde kesin yanına pilav vardır o yüzden öğleden kıstım biraz1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdim
Yani dayanabiliyorsaan sıkıntı yok :)ekmekle kahvaltı hariç pek aram olmuyo akşam üzeri ceviz yiyorum çok acıkırsam o tıkıyo beni artı akşam nohut var evde kesin yanına pilav vardır o yüzden öğleden kıstım biraz
Evde meyve mi kalmamıştı da gidip muzu ara öğün yaptın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?