Son 10 kg için

İçebiliyosan kefirde çok iyi geliyo diyetisyene giderken önermişti her sabah aç karnına yarım çay bardağı iç diye o ara içiyodum düzene sokmuştu

Bide cevizi aksamdan suya koyunca sabh cevizi ve suyu icince rahatlatiyo bende buda ise yaramisti

İçebiliyosan kefirde çok iyi geliyo diyetisyene giderken önermişti her sabah aç karnına yarım çay bardağı iç diye o ara içiyodum düzene sokmuştu
Bunlsrı drniycem. Zaten sodalı limonlu ayran kefir gibi tadı normalde o da bu işe yarıyormuş ama bende yaramıyor

Buda benim öğle yemeğim sonrasıda bir sade Türk kahvesi yanında iki tane hoşbeş yedim ama ortada halley bir sürü kek ve bisküvi çeşidi varken bildiğin gurur duyuyorum kendimle

Eki Görüntüle 1757209 Buda benim öğle yemeğim sonrasıda bir sade Türk kahvesi yanında iki tane hoşbeş yedim ama ortada halley bir sürü kek ve bisküvi çeşidi varken bildiğin gurur duyuyorum kendimle
1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdim

1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdim
ekmekle kahvaltı hariç pek aram olmuyo akşam üzeri ceviz yiyorum çok acıkırsam o tıkıyo beni artı akşam nohut var evde kesin yanına pilav vardır o yüzden öğleden kıstım biraz

eşim sanırım bu kez kararlılığımdan ürktü dün haber okuyodu bana çok yoğurt süt tüketilen diyetler taş yapıyomuş fln zaten öyle dışardan bişip alıp kullanmama faln hayatta izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…