- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
mirayla imkansız ama her öğlen bir yarım saat kadar yürüyorum dersler başlasın sınav stresi fln ben eririm :))Eki Görüntüle 1756999 kahvaltııı bu sabah bende tartıda çok hoş bir rakam gördüm acayip mutluyum :) sporla desteklerseniz daha iyi olur @minnakkartal akşamları mirayı al kucağına yürü koşubandında :) @hiraysen sende şu tozlarından arındır aletleri de başla paslandılar dura dura
Bal tereyağı simit yersen tabii kaçar, biz keyfimizden mi her sabah ot çöp yiyoruzOf benim yine biraz fazla kaçtı
Banyodan 15 dk snra tartilmak gerekiyoms.Ya kızlar ben dün yazmadım kg çünkü ben banyodan sonra çıplak tartılıyorum. Salı 63,6 çıkmıştım, bugün 64,1 neden bu 500 gr ya bişey de yapmıyorum
Ben hemen daha giyinmeden tartılıyorumBanyodan 15 dk snra tartilmak gerekiyoms.
Ya bi de ayıptır söylemesi diyet bende kabızlık yapıyor. Denemediğim çay kür kalmadı ama nafileSabah kalkınca niye tartılmıyosun yarında sabah dene bi de kaç çıkcan bakalım
O bende ezelden beri var bimden besi bir yerde cayi aldm hergun ckiyorm sayesinde surekli kullanmicm kutu bitsn baska cay alicm aliskanlk olmasn diye gunde bir kere yesilcay birkere besibiryerde bana iyi geldiYa bi de ayıptır söylemesi diyet bende kabızlık yapıyor. Denemediğim çay kür kalmadı ama nafilehep bir şiş durumdayım
Bende genelde öyleyim akşamdan 1 tane kuru kayısıyı 1 bardak suya koy sabah aç karnına hem suyu iç hem kayısıyı ye ondan sonra wc time :) ya da bazen osmolak var şurup ondan içiyorum yatarken 1 yk kaşığı ama ben genel halimle kabız olduğum için çok takmıyorum :)Ya bi de ayıptır söylemesi diyet bende kabızlık yapıyor. Denemediğim çay kür kalmadı ama nafilehep bir şiş durumdayım
Ben de dokuzlu çay içiyorum ayrıca yeşil çay da ama yokO bende ezelden beri var bimden besi bir yerde cayi aldm hergun ckiyorm sayesinde surekli kullanmicm kutu bitsn baska cay alicm aliskanlk olmasn diye gunde bir kere yesilcay birkere besibiryerde bana iyi geldi
Bide cevizi aksamdan suya koyunca sabh cevizi ve suyu icince rahatlatiyo bende buda ise yaramistiBen de dokuzlu çay içiyorum ayrıca yeşil çay da ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?