• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ortagimla birlikte yedik papatya cayimida icti kuru kuru yedim:)
20160126_085429.jpg

Arkadasm hem kullaniyodu hem satiyordu cok zayiflamisti biraknca geri aldi verdigi kilolaari surekli kullanmak gerekiyomus a pahali surekli kullanmak icn
Evet pahalı malesef bende sürekli kullanamam ama istediğim kiloya geldikten sonra bırakıp yediklerime dikkat edicem zaten hangi diyeti yaparsan yap bırakınca tekrar aliniyor

Ay ne çabuk araya geçtiniz ben daha yeni kahvaltı yapabildim :) DSC_0320.JPG
Öyküye krep yapmıştım sabah yarım bıraktı onu da hüplettim :) zeytinlerime ortak tabiki :)

Şimcik yeşil çayımı içcem

Ben daha kahvaltı yapamadım :( sabaha zor uyandım güne 4 te başladık, 7 de tekrar uyudu 10 da uayandı. Ben de sabah kalkınca son bi atımlık barutumla günlerdir ertelediğim temizliğimi yapayım dedim, ev ana baba günü :/

Ben daha kahvaltı yapamadım :KK43: sabaha zor uyandım güne 4 te başladık, 7 de tekrar uyudu 10 da uayandı. Ben de sabah kalkınca son bi atımlık barutumla günlerdir ertelediğim temizliğimi yapayım dedim, ev ana baba günü :/
Sen böyle düzensiz beslen ondan sonra veremiyorum olmaaazzzz :)

Ara öyküye kakaolu süt aldım yarısını içti kalanı ben içtim
Ve yürüyüş yaptık alıncaklarımızı aldık 1 km yürümüşüm:)

image.jpeg Öğle yemeğim tavuklu salata yağsız tuzsuz :kk77::110:
Bgn yağışlı olduğu için sadece bir tur attım kampüsde üşüdüm biraz şimdi bir sade kahve içeceğim

Kizlar yengeme indim bir saat otrdum su boregi yapmis normalde tepsiyi yeriz onunla ama yarm dlim yedim oglenn yemegim o oldu bir dlim bile yemedim ve cayi sekersz ictm yengem soook:)))

Back