Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pahalı malesef bende sürekli kullanamam ama istediğim kiloya geldikten sonra bırakıp yediklerime dikkat edicem zaten hangi diyeti yaparsan yap bırakınca tekrar aliniyorArkadasm hem kullaniyodu hem satiyordu cok zayiflamisti biraknca geri aldi verdigi kilolaari surekli kullanmak gerekiyomus a pahali surekli kullanmak icn
Sen böyle düzensiz beslen ondan sonra veremiyorum olmaaazzzz :)Ben daha kahvaltı yapamadım sabaha zor uyandım güne 4 te başladık, 7 de tekrar uyudu 10 da uayandı. Ben de sabah kalkınca son bi atımlık barutumla günlerdir ertelediğim temizliğimi yapayım dedim, ev ana baba günü :/
Ya evet hiç belli değil saatlerim. Aslınfa o kadar az yiyorum ama belki sırf bu saatlere uymadığım için veremiyorumSen böyle düzensiz beslen ondan sonra veremiyorum olmaaazzzz :)
en büyük etken bence düzene soktunmu herşey yolunda giderYa evet hiç belli değil saatlerim. Aslınfa o kadar az yiyorum ama belki sırf bu saatlere uymadığım için veremiyorum
acaba sende düzensizlik işe mi yarıyor baksana bende düzenli yiyorum diye daha çok acıktığımı hissediyorum sankiHala kahvaltımı yapamadım
Bilmem belki de fajitanın hikmetidir :))) dün o kadar yemeseydim kimbilir kaç kg olacaktım :)))acaba sende düzensizlik işe mi yarıyor baksana bende düzenli yiyorum diye daha çok acıktığımı hissediyorum sanki