Son 10 kg için

Bildiğiniz açlık başıma vurdu oysa bi kaç güne göre daha fazla yedim işin kötüsü içecek bişi de yok oyalanacağım suyla şişirmeye çalışıyorum kendimi

Bildiğiniz açlık başıma vurdu oysa bi kaç güne göre daha fazla yedim işin kötüsü içecek bişi de yok oyalanacağım suyla şişirmeye çalışıyorum kendimi
Sıcak şeyler iç şekersiz çay kahve yeşil çay falan. Sıcak içince daha güzel kandırılıyor mide, çorba farzetsin :))))

Smoothie ictm 8de chia tohumlu cok tok tutuyo kizlar tavsiye ederm yuksek lifli. Ben aktardan almistm az bisey 20 tl vermistm bime gelms 500 gr 7.90 cok uygun kacirmayin derim yarn gdip alicm kalirsa

Smoothie ictm 8de chia tohumlu cok tok tutuyo kizlar tavsiye ederm yuksek lifli. Ben aktardan almistm az bisey 20 tl vermistm bime gelms 500 gr 7.90 cok uygun kacirmayin derim yarn gdip alicm kalirsa
Adı markası ne bi de hangi reyonda okuyor brn de yarın sabah alayım

Annem almis bugn ondan ogrendm karabugday siyah fasulye siyah mercimek firik bulguru chia hersey varmis bunlar cok faydalilar diyetisyenler ozellikle tuketin diyolar

Bende görmüştüm ama dönüp bakmadım bile yarın alayım madem :) böyle fikirleşmek iyi oluyo smoothie nasıl yapcez

Bende görmüştüm ama dönüp bakmadım bile yarın alayım madem :) böyle fikirleşmek iyi oluyo smoothie nasıl yapcez
İstedgin bir meyveyi ornegin muz la seviyorm ben yada ananas ,cilek ne istersen istersen karisik meyve.icine bir bardak sut bir tatli kasigi bal( istege bagli) ve chia tohumu koy blendr yap istersen buz da koyablirsin. İsteyen yogurtta koyuyo bn koymuyorm. Milksheke iste soguk bi icecek oykuyede vereblirsn buzsuz:)

hmm denerim bakalım chia tohumu başka nerde kullanılıyo

Benm koca hala uyuyo kalktginda cok sasrircak onu beklemeyip kahvalti yaptgm icn:)))
iyi yapmışın beklersen açıkcan saldırcan

hmm denerim bakalım chia tohumu başka nerde kullanılıyo

iyi yapmışın beklersen açıkcan saldırcan
İstedgin heryere omlete bile. İster suyla ic. Ben sutun icine koyup dolaba koymustm durunca puding gbi oldu jole gbi ama pek begenmedmm. Yogurtla guzl oluyo. Tadi yok zaten tatsiz

Ben saat 10:00 da kahvaltı yaptım 3 peynirli bol yeşillikli bir omlet 2 çeri domates 4 zeytin 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği açık çay
Birazdan alışverişe gidicem hem ara öğün hem içecek bişiler bakıcam bide şu tohuma fln Bakim

Ayy bende yeni yapabildim annemler burda
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım dilim kaşar
Yarım dilim peynir
Az yumurta 2 dilim sucuk
6 zeytin
2 fincan çay

Dün spor yaptım leslie nin karın çalıştırması vardı 10 dk onu yaptım bi de sabah yataktan zor kalktım :) karın kaslarım ağrımış hımbıl olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…