- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Sıcak şeyler iç şekersiz çay kahve yeşil çay falan. Sıcak içince daha güzel kandırılıyor mide, çorba farzetsin :))))Bildiğiniz açlık başıma vurdu oysa bi kaç güne göre daha fazla yedim işin kötüsü içecek bişi de yok oyalanacağım suyla şişirmeye çalışıyorum kendimi
Adı markası ne bi de hangi reyonda okuyor brn de yarın sabah alayımSmoothie ictm 8de chia tohumlu cok tok tutuyo kizlar tavsiye ederm yuksek lifli. Ben aktardan almistm az bisey 20 tl vermistm bime gelms 500 gr 7.90 cok uygun kacirmayin derim yarn gdip alicm kalirsa
Ciftci chia tohumu ismi. Bu haftaya ozel oldgu icn sanirm ortadaki sepetlern oldgu yerdedir bnde yarn gtcm stoklarla sinirliymisAdı markası ne bi de hangi reyonda okuyor brn de yarın sabah alayım
Ayyy bayılırım firik pilavına bi ara baya sarmıştım ona :))Annem almis bugn ondan ogrendm karabugday siyah fasulye siyah mercimek firik bulguru chia hersey varmis bunlar cok faydalilar diyetisyenler ozellikle tuketin diyolar
Hic denemedm herkes cok begeniyo. Ondanda gelmis :)Ayyy bayılırım firik pilavına bi ara baya sarmıştım ona :))
İstedgin bir meyveyi ornegin muz la seviyorm ben yada ananas ,cilek ne istersen istersen karisik meyve.icine bir bardak sut bir tatli kasigi bal( istege bagli) ve chia tohumu koy blendr yap istersen buz da koyablirsin. İsteyen yogurtta koyuyo bn koymuyorm. Milksheke iste soguk bi icecek oykuyede vereblirsn buzsuz:)Bende görmüştüm ama dönüp bakmadım bile yarın alayım madem :) böyle fikirleşmek iyi oluyo smoothie nasıl yapcez
hmm denerim bakalım chia tohumu başka nerde kullanılıyoİstedgin bir meyveyi ornegin muz la seviyorm ben yada ananas ,cilek ne istersen istersen karisik meyve.icine bir bardak sut bir tatli kasigi bal( istege bagli) ve chia tohumu koy blendr yap istersen buz da koyablirsin. İsteyen yogurtta koyuyo bn koymuyorm. Milksheke iste soguk bi icecek oykuyede vereblirsn buzsuz:)
iyi yapmışın beklersen açıkcan saldırcanBenm koca hala uyuyo kalktginda cok sasrircak onu beklemeyip kahvalti yaptgm icn:)))
İstedgin heryere omlete bile. İster suyla ic. Ben sutun icine koyup dolaba koymustm durunca puding gbi oldu jole gbi ama pek begenmedmm. Yogurtla guzl oluyo. Tadi yok zaten tatsizhmm denerim bakalım chia tohumu başka nerde kullanılıyo
iyi yapmışın beklersen açıkcan saldırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?