• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bende kahvaltıdan sonra türk kahvesi içtim bi de dün ıspanak peynir tazesoğan dereotlu kek yapmıştım baton kalıpta onun kenar kısmından incecik bi dilim kesip yedim o kadar

Aksam yemegi
Bir kase lahana corbasi(Zorla ictm midem bulandi):confused:
6 mezgit sayisiz hamsİ:rolleyes:
Bir dlim ekmek
Bol Salata

Kendmi yanliz hissediyoem bugn burda

Akşam yemeği

Fırında köfteli patates yarım patates 3 köfte
3 yk pilav
Yoğurtlu kereviz salatası

Birazdanda yeşilçay içicem

Sabah tartıda +2 gördüm ama regl oldum bugün inş ondandır bitince fazlasıyla gider
@hiraysen tartı aldın mı

Benim akşam yemeğim 1kase mercimek çorbası yarım tabak ıspanak ve yarım tabak makarna
Yalnız feci şiştim nedenini bilmiyorum

Ben öğlen yemedim dışarda avm deydik. Akşam yemeği de yeni pişiyor. Mercan balığı fırında yağsız folyoda yapıyorum. Bi de midyeli pilav olacak valla yerim bikaç kaşık taaa hamileliğimden beri hasretim midyeye

Ayy sporumu da yaptım oh iyi oldu çıktı aradan

Bu jillian var ya yaptınız mı hiç geçenlerde yapayım dedim bitiremedim 15 dk yı ve 5 gün zor hareket ettim ilk gün işkenceydi biraz spora alıştırayım kendimi yapcam 30 gün programı var güzel forma sokuyomuş ama çok fena oluyosun

Ya kızlar sizin de sabah ağzınızda böyle pas gibi Demir gibi tat oluyor mu acaba aç yatıyorum ondan mı ya sizin durumlar Nasıl ??

Ben yapamıyorum aksine sürekli yiyorum o yüzdrn yazmıyorum yarından itibaren dikkat edecem inşallh

Back