- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Benm esim bikere fit degil gobegi var:))) benm diyette oldgmu bilmiyodu geldgnde ogrendi yoksa zorla agzima tabiki sokmaz. Yemege cok duskun obez falan dgil yanlis anlasilmasin:))ya kızlar benim eşimde saolsun diyetime destek oluyor.spora gideceksem bırakıyor alıyor. ben gelene kadar kendine sevdiği bişey banada pırasa brokoli tarzı bişey yapıyor. zaten yemeyeceğimi bildiği için mutlaka bana uyan bişey yapar.
gerçi su aralar 60 kiloyum ve diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum...
asla ağzıma gofret falan tepmez, hatta yersem kızar diyette değil misin diye...
spora gitmezsem kaytarma der:)
sanırım fit bir karısı olsun istiyor...çünkü kendisi hani şu çok yeyip çok fit olanlardan...
Biz surekli yemek olsun degisik tatlar olsun aburcbur falan yedgmz icn normalde o bana katilamiyo malesef zaten hayatta diyet yapmaz.
Ben ski diyetler yapamiyorm emzirdgim icin. Duzenli ve saglkli beslenmek benmki diyetsz kilo kaybi insallah:)o zaman ben sizi gazlarım:d
hala işteyim kızlar şuan maden suyu içiyorum çünkü dıyetımde günde 3 kere maden suyu var.bugun mesai kaldım normalde bu kadar durmazdım.sevgili eşim evde yıne karnabahar haşlayacak bana çünkü günlerden cuma ve başka sebze yok evde.tabı 100gr kadarda kıyma.menum o sekılde. bende ona kavurma pilav salata içecek aldım
aslında köfte alacaktım aşçı bunu önerdi..
bunları eşim yerken canım en cok sanırım salata ister. kalorısız olmasına rağmen yemem sebze varya menümde.