• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

ya kızlar benim eşimde saolsun diyetime destek oluyor.spora gideceksem bırakıyor alıyor. ben gelene kadar kendine sevdiği bişey banada pırasa brokoli tarzı bişey yapıyor. zaten yemeyeceğimi bildiği için mutlaka bana uyan bişey yapar.

gerçi su aralar 60 kiloyum ve diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum...
asla ağzıma gofret falan tepmez, hatta yersem kızar diyette değil misin diye...
spora gitmezsem kaytarma der:)
sanırım fit bir karısı olsun istiyor...çünkü kendisi hani şu çok yeyip çok fit olanlardan...
Benm esim bikere fit degil gobegi var:))) benm diyette oldgmu bilmiyodu geldgnde ogrendi yoksa zorla agzima tabiki sokmaz. Yemege cok duskun obez falan dgil yanlis anlasilmasin:))
Biz surekli yemek olsun degisik tatlar olsun aburcbur falan yedgmz icn normalde o bana katilamiyo malesef zaten hayatta diyet yapmaz.
o zaman ben sizi gazlarım:d
hala işteyim kızlar şuan maden suyu içiyorum çünkü dıyetımde günde 3 kere maden suyu var.bugun mesai kaldım normalde bu kadar durmazdım.sevgili eşim evde yıne karnabahar haşlayacak bana çünkü günlerden cuma ve başka sebze yok evde.tabı 100gr kadarda kıyma.menum o sekılde. bende ona kavurma pilav salata içecek aldım:KK70:
aslında köfte alacaktım aşçı bunu önerdi..
bunları eşim yerken canım en cok sanırım salata ister. kalorısız olmasına rağmen yemem sebze varya menümde.
Ben ski diyetler yapamiyorm emzirdgim icin. Duzenli ve saglkli beslenmek benmki diyetsz kilo kaybi insallah:)

Seviyoruz da canım olan bize oluyor, adamlar göbekleri balkon yaptık diyip işin içinden çıkıyorlar :))
Bazen diyorum ya hakkaten iyi ki seninle gerçek hayatta kanka falan değiliz ve ailece falan görüşmüyoruz, fil gibi olurduk iki aile bireyleri de :KK70:
iyiki demekkkk:KK62: belki ilerde oyle oluruz soncta bz dnuruzz unutmaa:KK70:

iyiki demekkkk:KK62: belki ilerde oyle oluruz soncta bz dnuruzz unutmaa:KK70:
Doğru valla eninde sonunda akraba olucaz. O zamana kadar zayıflayalım, düğünde abiyeleri giyinelim sonra salarız yine :D
Ben kebaptan falan ziyade otantiğin yemeklerini seviyorum ya aklım uçuyor orada bir de etli ekmek yani sınırım yok

Ayyy neys kendim kaşınıyorum haaa :/ ben kapadım bugünü. Artık ancak bi fincan kahve, yeşil çay ve soda ile devam ederim yatana kadar

Doğru valla eninde sonunda akraba olucaz. O zamana kadar zayıflayalım, düğünde abiyeleri giyinelim sonra salarız yine :KK70:
Ben kebaptan falan ziyade otantiğin yemeklerini seviyorum ya aklım uçuyor orada bir de etli ekmek yani sınırım yok

Ayyy neys kendim kaşınıyorum haaa :/ ben kapadım bugünü. Artık ancak bi fincan kahve, yeşil çay ve soda ile devam ederim yatana kadar
Aynen bnde kapattm bugunu cok erken kapattm bi elma yerm acikirsam

Vay kaçaklar az mı dik döktüm gelin gelin diye baktım gelen giden yok bende yazmayı bıraktım buraya, bu sabah tam 66.0 kilo çıktım rejim yapıyorum sayılmaz dikkat ediyorum sadece ama madem ki başladınız bende devam ederim

Vay kaçaklar az mı dik döktüm gelin gelin diye baktım gelen giden yok bende yazmayı bıraktım buraya, bu sabah tam 66.0 kilo çıktım rejim yapıyorum sayılmaz dikkat ediyorum sadece ama madem ki başladınız bende devam ederim
Maşallah sana o Zaman aynı kg dayız senle ben yerimde sayarken sen epey vermişsin ;)

Maşallah sana o Zaman aynı kg dayız senle ben yerimde sayarken sen epey vermişsin :KK66:
Canım aslında 65.1 e kadar düşmüştüm ama işte burdada kimse kalmayınca kendime başka topikler aradım o da olmadı kendime kendimede bi süre yapıp bıraktım buraya ilk başladığımda 70.7 idim çok şükür yavaşta olsa veriyorum kilo

@Apriori123 igde çok pis bozuldum vercem ben o kiloyu mirayıda sollucam
Akşam yemeği menü değişti 6-7 hamsi bolca kıvırcık salata yedim şuan açım ve suyla bastırıyorum kendimi
Ya canım ben takılmak için yazdım öyle :/
Ben de açım yeşil çay ve kahve ile kandırıyorum midemi hani sıcak ya yemekmiş gibi

Ayy bende açım keşke yumurta yeseydim dedim yemek yedim diye mi böyle oldu bilmiyorum 4 gündür iyiydi bugün çok körü oldum başım tuttu resmen
Akşam yemeğinden sonra

limonlu sıcak su
Yarım elma
Yarım galeta 2 çatal peynir
Az şekerli türk kahvesi

Kizlar benm kiz uyumuyo karnm oyle gurulduyoki sesini duyuyorm bu saate kadar bisey yoktu meyve bile yemedim yani hic acikmamistm ama cocuk zorluyo.ilk gun oldgu icn cok acktm smdi ama hep hiranin yuzunden erkenden uyusam boyle olmiycakti

Kizlar benm kiz uyumuyo karnm oyle gurulduyoki sesini duyuyorm bu saate kadar bisey yoktu meyve bile yemedim yani hic acikmamistm ama cocuk zorluyo.ilk gun oldgu icn cok acktm smdi ama hep hiranin yuzunden erkenden uyusam boyle olmiycakti
Suçu hiraya atıp sakın yeme :)

Ben de ayaktayım hala ama yemiyorum. Eşim yanımda tıkınıyor yine :))) sen de yeme ;)

image.jpeg
Bidaha yerken 7273724352 kere düşünün :)

Suçu hiraya atıp sakın yeme :)

Ben de ayaktayım hala ama yemiyorum. Eşim yanımda tıkınıyor yine :))) sen de yeme :KK66:
yok kizlar yemedim gece 02.30 da uyudu hira tabi ben cildirdim su bile icmedim yattim 6 da kalkti bir saat yatakta dondu benm karnm zil caliyo tabi. Basim nasl agriyodu anlatamam. Resm cekcektk valla onu bile unuttum bidhaki ogunlere artk

Kahvalti
300ml su
Bir haslanmis yumurta
5 zeytin
İnce dlim peynir
Roka,tere,maydonoz
Salatalik
Cay,bir dlim cavdar ekmegi
Bunlarla acayip sistim

Back