Sen en çok dikkat edensin sen vermezsem ben oleydimBende şimdi 9lu çay bir ceviz
Akşam yemeği geçe kaldı
Domates soslu köfte 3 tane az makarna yoğurt
Benim çarşambadan hiç umudum kalmadıbu hafta veremedim diye çok stresliyim
Dikkat etsemde ben çok zor kilo veriyorum işte düzenli spor ve diyet yapmam lazım hatta sıkıdiyet yoksa fos yani bakalım görcez çarşambaSen en çok dikkat edensin sen vermezsem ben oleydim
bnde bugn itibariyle donus yaptimm dun bimden besibiryerde cay aldm ondan icicm hergun biri onerdi. Zaten onu dene bnu dene biise yaramiyo snir oluyirm dha cok motivasyonum bozluyoKızlar ben se hepiniz gibi şu 4-5 günde sapıttım. Ama hiraysen gibi bi gün deli gibi yiyip ertesi gün vicdan yapıp aç geziyorum
Neyse pazartesi yine fena giriş yaptım. Sirke bal su kürüne başladım. Sabah aç karnına içtim. Sonra kahvaltım bir yumurta, 3 kaşık da lor+ dereotu +maydanoz karışımı.(bu üçünü doğrayıp bi kaba koydum, ordan üç kaşık aldım)
Öğle yemeğinden önce yine sirke bal su. Öğle yeöeği olarak da üç parça fırınlanmış kanat.
Bozma moralini bu sabah bana da aynısı oldu ama wc ye çıkamıyorum bugün form çayı içicem bi kaç kere yarın sabah iyi sonuç alırız inaşşalhGünaydınlar tartı da öyle bi rakam gördüm ki moralim yerlerde şu an inş yarında böyle olmaz yarın tartıldıktan sonra tartıyı kaldırmayı düşünüyorum :)
Teatox içtim
Öykünün kalan yarım omleti az bişey peynir kahvaltı
bende de aynı sıkıntı varBozma moralini bu sabah bana da aynısı oldu ama wc ye çıkamıyorum bugün form çayı içicem bi kaç kere yarın sabah iyi sonuç alırız inaşşalh
Bende deeeebende de aynı sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?