Son 10 kg için

Kızlar ben se hepiniz gibi şu 4-5 günde sapıttım. Ama hiraysen gibi bi gün deli gibi yiyip ertesi gün vicdan yapıp aç geziyorum
Neyse pazartesi yine fena giriş yaptım. Sirke bal su kürüne başladım. Sabah aç karnına içtim. Sonra kahvaltım bir yumurta, 3 kaşık da lor+ dereotu +maydanoz karışımı.(bu üçünü doğrayıp bi kaba koydum, ordan üç kaşık aldım)
Öğle yemeğinden önce yine sirke bal su. Öğle yeöeği olarak da üç parça fırınlanmış kanat.

Türk kahvesi
Öğle yemeği tavuk dürüm
Nescafe bir lokma kek
Bişeyler içmekten midem bulanıyo artık acıkmıyım diye bişeyler içip duruyorum

Ara öğünde yarım mandalina yedim.
Şimdi de iki incir iki kayısı kurusu biraz kuru üzüm ve yulaflı lifalif ve sütü karıştırıp müsli yaptım. Bi kase yedim. Şimdi bu akşam yemeğim mi olsun yoksa iki üç kaşık akşam yemeği mi yesem?? Ayy yine abartıp açlık grevi havalarına girdim

Bende şimdi 9lu çay bir ceviz
Akşam yemeği geçe kaldı
Domates soslu köfte 3 tane az makarna yoğurt

Benim çarşambadan hiç umudum kalmadı bu hafta veremedim diye çok stresliyim

İki kaşık etli taze fasülye yedim. Zaten evde ekmek bitmişti be ben de üşendim dışarı çıkmaya hiç ekmek yememiş oldum

Benim yine açlıktan başım ağırıyor. Bi beceremedim şu işin ayarını

Kahvaltıdan itibaren misafir şimdi gittiler bacakalrım kopuyo ağrıdan şimdi anca mutfağı toplicam o sıra tilya yapıp içerim unutmazsam

bnde bugn itibariyle donus yaptimm dun bimden besibiryerde cay aldm ondan icicm hergun biri onerdi. Zaten onu dene bnu dene biise yaramiyo snir oluyirm dha cok motivasyonum bozluyo

Limonlu su ictm smdi kahvalti tabagmda hazir biraz peynir uc zeytin maydnoz bir ince dlim kasar ymurta form cay

Ben de sabah sirke bal su karışımı içtim. 1 yumurta biraz lor maydanoz karışımı yedim. Azcık da azadın kalan omletini. Şimdi de 9 lu çayımı içicem.

Günaydınlar tartı da öyle bi rakam gördüm ki moralim yerlerde şu an inş yarında böyle olmaz yarın tartıldıktan sonra tartıyı kaldırmayı düşünüyorum :)

Teatox içtim
Öykünün kalan yarım omleti az bişey peynir kahvaltı

Bozma moralini bu sabah bana da aynısı oldu ama wc ye çıkamıyorum bugün form çayı içicem bi kaç kere yarın sabah iyi sonuç alırız inaşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…