Keşke bizde de koşu bandı olsa ya kuzenim çok güzel zayıfladı koşu bandı ile yemek yememek için 7 de yatıyorum diyodu :))Ara yeşilçay çeyrek muz birazdan pazara gitcem o da yürüyüş olur ama aksatmadan koşu bandını kullanmam gerekiyo onu anladım artık
Benim hiç uyanma mam lazım o zaman sürekli canım bişiler yemek istiyorKeşke bizde de koşu bandı olsa ya kuzenim çok güzel zayıfladı koşu bandı ile yemek yememek için 7 de yatıyorum diyodu :))
Benimde öyle ama tutuyorum kendimi hele tatlı çikolata filan zor duruyom vallaBenim hiç uyanma mam lazım o zaman sürekli canım bişiler yemek istiyor
Aay çok Zaman oldu ekmek arası yemeyeli kumru olsa da yesemÖğlen çeyrek ekmek et döner öyküyle beraber yedik ayran 1 mandalina pazardan gelince öyküye kabak mücver yaptım yine yemedi :) 2 tane ondan yedim
9 lu form çay aldım ondan içtim
Akşam yemeği 1 orta boy balık bol salata 2 dilim ekmek ayyy aayyy çok oldu bugün yine
Var var benim tek sorunum düzensiz ve dengesiz beslenmem biraz dikkat edip normal beslensem zayifliyorum ne güzelAyy kizlar neyini yaziymki bigun yemiyorm ac geziyorm bigun yiyorm deli gbi. Benm kadr duzensz yemek yiyen yoktr
Ayy kizlar neyini yaziymki bigun yemiyorm ac geziyorm bigun yiyorm deli gbi. Benm kadr duzensz yemek yiyen yoktr
Var var benim tek sorunum düzensiz ve dengesiz beslenmem biraz dikkat edip normal beslensem zayifliyorum ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?