Son 10 kg için

Ara yeşilçay çeyrek muz birazdan pazara gitcem o da yürüyüş olur ama aksatmadan koşu bandını kullanmam gerekiyo onu anladım artık
Keşke bizde de koşu bandı olsa ya kuzenim çok güzel zayıfladı koşu bandı ile yemek yememek için 7 de yatıyorum diyodu :))

Öğlen çeyrek ekmek et döner öyküyle beraber yedik ayran 1 mandalina pazardan gelince öyküye kabak mücver yaptım yine yemedi :) 2 tane ondan yedim
9 lu form çay aldım ondan içtim
Akşam yemeği 1 orta boy balık bol salata 2 dilim ekmek ayyy aayyy çok oldu bugün yine

Aay çok Zaman oldu ekmek arası yemeyeli kumru olsa da yesem

Ayy vallahi midemin bayram etmesi lazımdı ama isyanda :)
Eş isteği üzerine pişi yaptım
3 tane peynirli pişi biraz bal kaymak 2 fincan çay
Ama dediğim gibi mide yağlıyı unuttuğu için isyanda :)

Ayy kizlar neyini yaziymki bigun yemiyorm ac geziyorm bigun yiyorm deli gbi. Benm kadr duzensz yemek yiyen yoktr

Yazayım utanıyımda demiyosunuz alıştınız yemeğe azcık dikkat edin aaa :)

Kahvaltı baya tuttu hala acıkmadım :)
Anneme geldim 2 fincan çay bi de 9lu çay içtim onlarla oy kullanmaya çıktık yürüyüşte oldu şimdi geldik 1 tane muz yedim regl olcam heralde daha erken ama çok ağrım var

Kahvaltıdan sonra 1 türk kahvesi az şekerli
Öğlen dünden kalan çok az mantar sote yarın dilim light ekmek
Yarım karam
betüle halley almıştım ondan iki kırt
Akşam pırasa yarın dilim light ekmek

Tilya içicem şimdi de

Ayy kizlar neyini yaziymki bigun yemiyorm ac geziyorm bigun yiyorm deli gbi. Benm kadr duzensz yemek yiyen yoktr

Var var benim tek sorunum düzensiz ve dengesiz beslenmem biraz dikkat edip normal beslensem zayifliyorum ne güzel

Misafir yoksa veya bi yere gitmediysem fazla kaçırmıyorum çok şükür o zamanda normal yediğimden az yiyorum
Yarın ablamlar gelecek yine az yemeğe çalışacam

Günaydınlar
Bu teatox çay var ya ondan varmış ablamda 10 tane falan ona başladım sabah 1 tane içtim
Sonra kahvaltı 1 dilim ekmek omlet peynir 2 çay kaşığı reçel çay

Bugün yemek işini insanı boyutlara getirdimkahvaltıda sebzeli omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek ara öğün de de 1 çay bardağı şeftali suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…