bende de aynı sıkıntı var
Bende deeee
Bünye saklıyo baktı bu az yiyo boşa harcamıyım dursun içerde diyo :) öğlen karnabahar havuç haşlıcam zaten suya dayanıyım bi de off off :)Sebze yiyin bol su varsa form çayı işe yarıyacaktır bence
Karnıbahar hiç yiyemiyom ben ya bi kere kızartmasını yaptım kokusu bile mahvetti beniBünye saklıyo baktı bu az yiyo boşa harcamıyım dursun içerde diyo :) öğlen karnabahar havuç haşlıcam zaten suya dayanıyım bi de off off :)
Ben hiç sebze yemem ki sevmem Form Çayı bende ise yaramazSebze yiyin bol su varsa form çayı işe yarıyacaktır bence
Kokusu kötü haşlarken ama ben seviyorum :) brokoli sevmem bende :)Karnıbahar hiç yiyemiyom ben ya bi kere kızartmasını yaptım kokusu bile mahvetti beni
Ee sebze yemeden nasıl rejim yapıyon taze fasülye filan da mı yemezsinBen hiç sebze yemem ki sevmem Form Çayı bende ise yaramaz
Ayıklaması çok zor ya onu daKızlar bi de ben nar'ın kalorisi yüksektir diye düşünmüştüm aksine rejim yaparken yenmesi öneriliyomuş
Sebze siz yapıyorum hoş suan onu bile uygulayamiyorum diyetisyene gidince Sebze siz bir Liste yapmıştık ama yalan olduEe sebze yemeden nasıl rejim yapıyon taze fasülye filan da mı yemezsin
Geçen ayıkladım bi tane kocaman betülle eşim yedi ben yemeism bugün ayıklayayım bi tane dahaAyıklaması çok zor ya onu da
Ben sırf ayıklaması zor diye almıyorum bakayım olmazsaGeçen ayıkladım bi tane kocaman betülle eşim yedi ben yemeism bugün ayıklayayım bi tane daha
Ozman bi activia ya bakar :)Ben hiç sebze yemem ki sevmem Form Çayı bende ise yaramaz
Bence sen haşlamaları akşam ye gündüz normal yemek ye ben öyle yapıyorumBende az makarna yedim çok aç kalınca sonra daha çok yemeye başlıyorum şu günü atlatsak hayırlısıyla
Evet o da olur bidahakine kısmetBence sen haşlamaları akşam ye gündüz normal yemek ye ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?