Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa cnm nye activia yemiyosn. Gece yatarken yesen sabah cikarsin tuvalete. Salatalik flnda ise yarar.9lu çay 2 yulaflı bisküvi çeyrek muz
Çatlıcam vallaha az kaldı eşime dedim gelirken bana şurup al müsil :) olmucak böyle
Aklıma gelmedi alıyım markete de gittim geldim bu çaylar mı yapıyo acaba içtiğim bilemedimYaa cnm nye activia yemiyosn. Gece yatarken yesen sabah cikarsin tuvalete. Salatalik flnda ise yarar.
Aklıma gelmedi alıyım markete de gittim geldim bu çaylar mı yapıyo acaba içtiğim
Bende acı turşu biberi yedim bolca genelde ise yarar bitki çayları yapıyor olabilir canm bana ters etki yapar genelde
Sulu yemek.corba fln ye bi sure ama esine soyle gelirken alsn rahatla bi Bnm tek kurtaricm o bn cok yasiyorm o sorunuAklıma gelmedi alıyım markete de gittim geldim bu çaylar mı yapıyo acaba içtiğim bilemedim
Aldı içtim bakalım daha bişey yok hep sulu yemek yapıyorum zaten diyetten oldu diyetten :)Sulu yemek.corba fln ye bi sure ama esine soyle gelirken alsn rahatla bi Bnm tek kurtaricm o bn cok yasiyorm o sorunu
Bendeki iradeyi anlatayım, geçen günden kalan kısırı yemedim ve çöpe attım dün ama öyl üzüldüm ki kendimi de çöpe atasım geldi ben ki bi tencere kısır yerim yani ama diyet için yemedim attımÖğle yemeği dünden kalan kısıra bol marulla limon ve acı ekleyip tilya ile yedim
Bende kısırı çok severim hatta yarına bile kaldı ama akşam yemem öğle öğünü yerine yedimBendeki iradeyi anlatayım, geçen günden kalan kısırı yemedim ve çöpe attım dün ama öyl üzüldüm ki kendimi de çöpe atasım geldi ben ki bi tencere kısır yerim yani ama diyet için yemedim attım
Neyse gelelim benim öğle menüsüne dünden kalan etli taze fasulye üç yemek kaşığı falan kalmıştı zaten. Yanına da zencefil zerdeçal tarçın karışımlı yoğurt kürü yedim.
Akşama da sarma sarfım ama beş tane yemeyi düşünüyorum yine :/
esimde bende unutuyoruz pil almayi.eczaneye gttim tartilari bozukmus tartilamadim. Tartilara gdip bakmadm bile hatta bugn avm ye gittgm halde. Tartilmak icn ckinca ilk once Lo yaziyo ikinciye ckinca gosteriyo kesn pili zayif. Yarn sbh yazicm ynede cikan sonucu artk. Yarn esimin eline ip bagliym bari unutmasn :))Eh bugünü de kaapttık yarına kim öle kim kala görcez bakalım nolcak @hiraysen noldu senin tartı
Lb işte zayıf batarya yazıyor. Ben de değiştirdim sabah ola hayrolaesimde bende unutuyoruz pil almayi.eczaneye gttim tartilari bozukmus tartilamadim. Tartilara gdip bakmadm bile hatta bugn avm ye gittgm halde. Tartilmak icn ckinca ilk once Lo yaziyo ikinciye ckinca gosteriyo kesn pili zayif. Yarn sbh yazicm ynede cikan sonucu artk. Yarn esimin eline ip bagliym bari unutmasn :))
Ben yazcam çok yersem de kinayin beni diette olduğumu hatirlatinValla sevabıyla günahıyla bu hafta herkes yazsın kopcaz yoksa @minnakkartal da bi tatil yaptı yok oldu :)
Ben bu haftada umutsuzum diyette gibi davranmadım hiç o yüzden buraya yazmadım ama yarın tartıyı yazıcam tabiki benimde kınanmaya ihtiyacım varValla sevabıyla günahıyla bu hafta herkes yazsın kopcaz yoksa @minnakkartal da bi tatil yaptı yok oldu :)