Bu hafta vermediysen haftaya da fiyasko gidersen seni geçerim ben en dobiş sen olursunAma patatesler minikti
Huu yarının birincisi sensin o zamanBu hafta vermediysen haftaya da fiyasko gidersen seni geçerim ben en dobiş sen olursun
Yok birnci olmam sanmıyorum benim zor gidiyo kilolar siz hızlı kilo vriyosunuz bakalım sabah görcezHuu yarının birincisi sensin o zaman
Yengem tartildi yanlis senin tarti dedi. 5ssenelk Tarti kafayi yedi herhalde. Şimdi tartilcm bakalım hadi bismillahhhhListeyi hazırladım kızlar yarın sabah erkenden bekliyorum geç kalmayın :)
@hiraysen tartın noldu çalışıyomu
Yeni tartı al sen benim şu marketlerde satılan ucuzlardan memnunum72 cktmya kizlar bignde 500 gram alinirmi sürekli oynuyor tartidaki sonuç hergun farklı dun 71.5 ckmistm
Bnmkide simbonun dijitali 20 lira civariydi. Başka tarti aliym en iyisiYeni tartı al sen benim şu marketlerde satılan ucuzlardan memnunum
Bizim tartılar ve durumları bile aynı. Benimki de 5 yıllık sinbo benimki de bozuk. Pil alacaktım ama acaba ben de direk değiştirsem miBnmkide simbonun dijitali 20 lira civariydi. Başka tarti aliym en iyisi
Benimki fakir 25-30 gibi bişeydi galiba bikere pilini değiştirdim iyi gidiyo :) sende yeni al mademBizim tartılar ve durumları bile aynı. Benimki de 5 yıllık sinbo benimki de bozuk. Pil alacaktım ama acaba ben de direk değiştirsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?