• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

:) söz hemen toz olacağım.. Bu arada benim altınotumu hafife aldınız ama valla bende çok işe yaradı. deneyin derim.
Aaa evet madem sen 13 kg verdin bi yaz bakalım Nasıl yaptın ne yedin içtin ne sporu yaptın, bak seni kovmaktan vazgeçtim müdür yardımcısı yaptım buraya :))) şaka bi yana da deneyimlerini yazarsan bizim için de iyi olur. Mesela en çok yaşadığım şey ki ben 25 kg verdim ama düzenli diyetle değil ara ara verdim aldım vs anca bu hale geldim. Ama düzenli diyette kg verme durduğu dönemde ne yaptın? Ben bikaç kg verince vücut stop ediyor ve uzun süre o kg da takılı kalıyorum

Haklısın aslında bu sefer ara öğün de yapmayı düşünüyordum ama bugün dışardaydım atladım öğle yemeğini . Ben bizim anneler topiğindeki arkadaşları da dahil etmeye çalışıyorum. Kalabalık olursak daha motive edici okur
çok iyi olur harketlenir buralar

Hiç usenmedim yukardan çatı arasından bisikleti indirdim. Şimdi bi yarım saat spor yapıcam. Kahvaltı ondan sonra hadi kolay gelsin bana. Oğlum izin verirse tabi.:))
Ben Varım yarım saatlik yürüyüş yaparak ise geldim ılık suyumu da içtim kahvaltımi yapıp calismaya hazirim:)

Ben de erkenciyim bugün. Ilık limonlu suyumu içtim. Fotodaki kahvaltımı yaptım omlet ve maydanoz . Yarım saat de uçurum gibi dik bi yokuşu çıkarak yarım saat yürüdüm.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 78
herkese günaydın ben limonlu su hiç denemedim faydası oluyormu acaba
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
8-10 zeytin ( zeytinler küçüktü )
biraz peynir ( bimin köy peyniri)
bir banım bal

Slm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim :110: pişmanmıyım evet hemde çok..
bende 50 buçuk olmuştum şimdi 52 olmuşum yeniden göbek pırtladı o yüzden bugğn sıkıca başlıcam bakalım ve buradayım gitmicim :cool:

Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p

Hoşgeldin sen de tombişim :KK66:

Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırım :KK66:

Sen de hoşgeldin tombişim :KK66:

Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))
kapıdan kov bacadan girerim senin her etkinliğinde protokolde yerim olmalı :KK59::p

evet bende yazıyorum sabah tartıldım 52.2 düz 50 hatta 49 falan hedefim. boyum 1.63/64 ya da ben öyle umuyorum:P
hedefe inmeden şurdan şuraya gitmem :cool:

sabah kahvaltı bir adet kepekli beyaz peynirli tost bir açık çay.. limonlu suyu kaçırmışım maalesef yarın sabah onunla başlarım güne egzersiz namına bir şey yok..evde koşu bandı var bakalım akşam bi onu denicem..

Bn 7de kalkip limonlu ilik su ictm ve yola ciktm hastaneye gidiyorm kahvalti yapamadim bugün uyamicam sanirm ben

Kızlar zeytini 5 ten fazla yemeyin 5 zeytin 1 yemek kaşığı zeytinyağına eşitmiş bir zamanlar gittiğim diyetisyen söylemişti :)

Aaa evet madem sen 13 kg verdin bi yaz bakalım Nasıl yaptın ne yedin içtin ne sporu yaptın, bak seni kovmaktan vazgeçtim müdür yardımcısı yaptım buraya :))) şaka bi yana da deneyimlerini yazarsan bizim için de iyi olur. Mesela en çok yaşadığım şey ki ben 25 kg verdim ama düzenli diyetle değil ara ara verdim aldım vs anca bu hale geldim. Ama düzenli diyette kg verme durduğu dönemde ne yaptın? Ben bikaç kg verince vücut stop ediyor ve uzun süre o kg da takılı kalıyorum
Gün içinde tüm ayrıntılarımı yazacağım ;)

Back