Aaa evet madem sen 13 kg verdin bi yaz bakalım Nasıl yaptın ne yedin içtin ne sporu yaptın, bak seni kovmaktan vazgeçtim müdür yardımcısı yaptım buraya :))) şaka bi yana da deneyimlerini yazarsan bizim için de iyi olur. Mesela en çok yaşadığım şey ki ben 25 kg verdim ama düzenli diyetle değil ara ara verdim aldım vs anca bu hale geldim. Ama düzenli diyette kg verme durduğu dönemde ne yaptın? Ben bikaç kg verince vücut stop ediyor ve uzun süre o kg da takılı kalıyorum:) söz hemen toz olacağım.. Bu arada benim altınotumu hafife aldınız ama valla bende çok işe yaradı. deneyin derim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son 10 kg için
- Konu Sahibi apriori11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet günlükleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok iyi olur harketlenir buralarHaklısın aslında bu sefer ara öğün de yapmayı düşünüyordum ama bugün dışardaydım atladım öğle yemeğini . Ben bizim anneler topiğindeki arkadaşları da dahil etmeye çalışıyorum. Kalabalık olursak daha motive edici okur
- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Ben Varım yarım saatlik yürüyüş yaparak ise geldim ılık suyumu da içtim kahvaltımi yapıp calismaya hazirim:)Hiç usenmedim yukardan çatı arasından bisikleti indirdim. Şimdi bi yarım saat spor yapıcam. Kahvaltı ondan sonra hadi kolay gelsin bana. Oğlum izin verirse tabi.:))
- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Ohh erkencisin hatun :) ben sade su içtim benim mide kaldırmıyo limonluyu :)Kim içti limonlu suyunu parmak kaldırsın bakiim.daha kimse ugramamis buraya tembeller kalkın çok uyku kilo yapar:) ben içtim geldim.
Metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum o yüzden içiyorumherkese günaydın ben limonlu su hiç denemedim faydası oluyormu acaba
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
8-10 zeytin ( zeytinler küçüktü )
biraz peynir ( bimin köy peyniri)
bir banım bal
- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
bende 50 buçuk olmuştum şimdi 52 olmuşum yeniden göbek pırtladı o yüzden bugğn sıkıca başlıcam bakalım ve buradayım gitmicimSlm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim pişmanmıyım evet hemde çok..
kapıdan kov bacadan girerim senin her etkinliğinde protokolde yerim olmalıDefolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok
Hoşgeldin sen de tombişim
Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırım
Sen de hoşgeldin tombişim
Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))
- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
evet bende yazıyorum sabah tartıldım 52.2 düz 50 hatta 49 falan hedefim. boyum 1.63/64 ya da ben öyle umuyorum
hedefe inmeden şurdan şuraya gitmem
sabah kahvaltı bir adet kepekli beyaz peynirli tost bir açık çay.. limonlu suyu kaçırmışım maalesef yarın sabah onunla başlarım güne egzersiz namına bir şey yok..evde koşu bandı var bakalım akşam bi onu denicem..
hedefe inmeden şurdan şuraya gitmem
sabah kahvaltı bir adet kepekli beyaz peynirli tost bir açık çay.. limonlu suyu kaçırmışım maalesef yarın sabah onunla başlarım güne egzersiz namına bir şey yok..evde koşu bandı var bakalım akşam bi onu denicem..
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzBn 7de kalkip limonlu ilik su ictm ve yola ciktm hastaneye gidiyorm kahvalti yapamadim bugün uyamicam sanirm ben
Hiç sevmem ve yemem zatenKızlar zeytini 5 ten fazla yemeyin 5 zeytin 1 yemek kaşığı zeytinyağına eşitmiş bir zamanlar gittiğim diyetisyen söylemişti :)
Ben yedim 5 den fazla ama başka secenegim yoktu :)ama normalde de çok severimKızlar zeytini 5 ten fazla yemeyin 5 zeytin 1 yemek kaşığı zeytinyağına eşitmiş bir zamanlar gittiğim diyetisyen söylemişti :)
Gün içinde tüm ayrıntılarımı yazacağımAaa evet madem sen 13 kg verdin bi yaz bakalım Nasıl yaptın ne yedin içtin ne sporu yaptın, bak seni kovmaktan vazgeçtim müdür yardımcısı yaptım buraya :))) şaka bi yana da deneyimlerini yazarsan bizim için de iyi olur. Mesela en çok yaşadığım şey ki ben 25 kg verdim ama düzenli diyetle değil ara ara verdim aldım vs anca bu hale geldim. Ama düzenli diyette kg verme durduğu dönemde ne yaptın? Ben bikaç kg verince vücut stop ediyor ve uzun süre o kg da takılı kalıyorum