• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Valla bende geldim bi üç kilo vermek istiyorum ama gaza ihtiyacım var burada olmak ii gelir yarın ilk tartımı yazıcam

Slm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim :110: pişmanmıyım evet hemde çok..

Slm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim :110: pişmanmıyım evet hemde çok..
Yaptıktan sonra pişmanlık işe yaramaz keyfini çıkar canım :)

Bende seninle ayni kilodayim canim 170 boy 65 kilo ama ben hic mutlu degilim evlenirken 57 kiloydum yine oyle zayıf olmak istiyorum biraz sizden gaza geleyim bende baslayim takipteyim
Aa bende evlenirken 57 kiloydum ama belim asiri derecede inceydi hic birsey yakismiyordu. Bi dunya caba ve iki dogumla 65 olmusum simdi tam istedigim gibi fizigim artik bir gr gitsin istemiyorum ama gidiyor malesef. Artik spiralin etkisi mi (uzun suren regl), emzirdigim icin mi yoksa az mi yiyorum anlamadim.

Canim kasar peyniri yerine beyaz peynir yemeni tavsiye eserim kasardada cok yag oluyor
Ben hiç sevmiyorum beyaz peyniri bir de az yiyom zaten :) bi kibrit kutusu :) bi de ben karbonhidrat yemeyerek bi diyet uyguluyorum. Direk atkins diyeti gibi değil ama ona yakın hiç ekmek pirinç makarna hamur işi yememeye çalılıcam. En çok kg yu bu şekilde vermiştim zaten

Valla bende geldim bi üç kilo vermek istiyorum ama gaza ihtiyacım var burada olmak ii gelir yarın ilk tartımı yazıcam
Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p

Hadi bende geleyim ama benim yol sizinkinin iki katı gibi 87.5 :KK57::KK57:
Hoşgeldin sen de tombişim ;)

Canim kasar peyniri yerine beyaz peynir yemeni tavsiye eserim kasardada cok yag oluyor
Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırım ;)

Bende seninle ayni kilodayim canim 170 boy 65 kilo ama ben hic mutlu degilim evlenirken 57 kiloydum yine oyle zayıf olmak istiyorum biraz sizden gaza geleyim bende baslayim takipteyim
Sen de hoşgeldin tombişim ;)

Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))

A apriori11 pınarın yağsız üçgen peynirleri varya onlardan ye. Ben hep onu yiyordum. Bide mutlaka yeşil çay iç.
Bu yardımlarından dolayı seni gruba kabul ediyorum ama 2 kg nu verince arkana bakmadan terket burayı zira ben daha 60 küsürlerdr olucam ezmeyeyim seni ;)

Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p

Hoşgeldin sen de tombişim :KK66:

Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırım :KK66:

Sen de hoşgeldin tombişim :KK66:

Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok :p 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))
Defolun zayiflar mi:KK70:
Ay kocis kizacak simdi elinde tlfn neye guluyorsun diye :KK70::KK70::KK70:

Bu yardımlarından dolayı seni gruba kabul ediyorum ama 2 kg nu verince arkana bakmadan terket burayı zira ben daha 60 küsürlerdr olucam ezmeyeyim seni :KK66:
:) söz hemen toz olacağım.. Bu arada benim altınotumu hafife aldınız ama valla bende çok işe yaradı. deneyin derim.

Back