- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkac kilo gonder bana sen mutlu ben mutluolmak istediğim kilodasin. Şuan 1.73 boy 72.5 kilodayim basliyorm yarin diyete
Sabah:
Kahvaltıdan önce ılık limonlu su.
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
Bir bardak şekersiz çay
Bende seninle ayni kilodayim canim 170 boy 65 kilo ama ben hic mutlu degilim evlenirken 57 kiloydum yine oyle zayıf olmak istiyorum biraz sizden gaza geleyim bende baslayim takipteyimBirkac kilo gonder bana sen mutlu ben mutlu
Ben Varım üzülme 82kg ileHadi bende geleyim ama benim yol sizinkinin iki katı gibi 87.5
Yaptıktan sonra pişmanlık işe yaramaz keyfini çıkar canım :)Slm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim pişmanmıyım evet hemde çok..
Ayy dimi kimbilir bidaha ne zaman 5 ekleri aynı anda yiyecegimYaptıktan sonra pişmanlık işe yaramaz keyfini çıkar canım :)
Aa bende evlenirken 57 kiloydum ama belim asiri derecede inceydi hic birsey yakismiyordu. Bi dunya caba ve iki dogumla 65 olmusum simdi tam istedigim gibi fizigim artik bir gr gitsin istemiyorum ama gidiyor malesef. Artik spiralin etkisi mi (uzun suren regl), emzirdigim icin mi yoksa az mi yiyorum anlamadim.Bende seninle ayni kilodayim canim 170 boy 65 kilo ama ben hic mutlu degilim evlenirken 57 kiloydum yine oyle zayıf olmak istiyorum biraz sizden gaza geleyim bende baslayim takipteyim
Ben hiç sevmiyorum beyaz peyniri bir de az yiyom zaten :) bi kibrit kutusu :) bi de ben karbonhidrat yemeyerek bi diyet uyguluyorum. Direk atkins diyeti gibi değil ama ona yakın hiç ekmek pirinç makarna hamur işi yememeye çalılıcam. En çok kg yu bu şekilde vermiştim zatenCanim kasar peyniri yerine beyaz peynir yemeni tavsiye eserim kasardada cok yag oluyor
Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yokValla bende geldim bi üç kilo vermek istiyorum ama gaza ihtiyacım var burada olmak ii gelir yarın ilk tartımı yazıcam
Hoşgeldin sen de tombişimHadi bende geleyim ama benim yol sizinkinin iki katı gibi 87.5
Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırımCanim kasar peyniri yerine beyaz peynir yemeni tavsiye eserim kasardada cok yag oluyor
Sen de hoşgeldin tombişimBende seninle ayni kilodayim canim 170 boy 65 kilo ama ben hic mutlu degilim evlenirken 57 kiloydum yine oyle zayıf olmak istiyorum biraz sizden gaza geleyim bende baslayim takipteyim
Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))Slm :) valla geçen mart ayında olsaydık sıkı bi şekilde bende diyetteyim diyebilirdim.. 63 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi 2 kilosunu aldım tabi. Ve vermek istiyorum. Gerçi uzun zamandır yapmadığım bişeyi yapıp 5 tane ekleri gecenin bu saatinde yedim pişmanmıyım evet hemde çok..
Defolun zayiflar miDefolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok
Hoşgeldin sen de tombişim
Düşündüm de lor severim ben hem de en hafifi o sanırım
Sen de hoşgeldin tombişim
Defolun zayıflar, bizim kasabada zayıflara yer yok 55 kg nun altındakileri istemiyoruz, çünkü topik sahibi olarak çok kompleksliyim :)))
:) söz hemen toz olacağım.. Bu arada benim altınotumu hafife aldınız ama valla bende çok işe yaradı. deneyin derim.Bu yardımlarından dolayı seni gruba kabul ediyorum ama 2 kg nu verince arkana bakmadan terket burayı zira ben daha 60 küsürlerdr olucam ezmeyeyim seni