Ahaah benim tartılıp gelmem lazım bekleyin de :) yarın sabah tartılırsın şekerimYaa ben tartilmayi unuttm saka gbi ama dun sabahtan beri kosturuyorm bugünde erkenden cktm tapu mudurlugndeyim zira bekliyorum ve acil ckip biyerde tartilsammi
Olsun 200 de bişeydir az az kesin gitsinbende tartıldım kızlar 51 kiloyum bu kadar rejim yapıyorum 200 gr giden şaka gibi ama regl olcam ona bağlıyorum hoş şuan bir gün günüm geçti ama
Tartil tartil:)
yarn sabah tartilirm artık zaten birzdan burdan ckip yemek yemeyi dusnuyorm bi güzel valla yoruldm ya güç lazımAhaah benim tartılıp gelmem lazım bekleyin de :) yarın sabah tartılırsın şekerim
Oy oy bende bayılırım kuruyemişe allah yardımcın olsun ne diyimEsim aradi gaziantebe giden arkadasin a sipariş vermiş 2kilo antep fistgi 2 kilo karisk kuruyemiş yetermi diyo yeriz dmi .dedim kapat telefonu
Eşime dedim 1.400 vermişim kimseye deme dillendirme nazar olursun diyo :))
Bizden nazar olmaz maşallah maşallaahhEşime dedim 1.400 vermişim kimseye deme dillendirme nazar olursun diyo :))
En ihtiyacı olmayan sen şuraya bak 51 o ne ya ben en son ortaokulda mı ilkokulda mı o kilodaydım o kadar uzak yani vır vır yapmave ben yine sonuncu
ooo çok sert başkanım küsersem görersinEn ihtiyacı olmayan sen şuraya bak 51 o ne ya ben en son ortaokulda mı ilkokulda mı o kilodaydım o kadar uzak yani vır vır yapma
Çırpı küscekmiş bi de üstüne oturursam sen görersin kızdırma aaaooo çok sert başkanım küsersem görersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?