TebrikleeerrrGunaydinlarrr
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.5 giden 900 gr olmuş biraz üzüldüm ama olsun gitti ya sonuçta :)en azından 8 rakamlara veda ettim bu hafta daha ski tutucam
haydi avutayım kendimi bari biraz ama bu haftasonu kesinlikle ipin ucunu kaçırmıcam hep ordan kaybediyorum>.<Olsun az mı 300 sonuçta giden bişeyler var :) onun için tebrikleerrrr
Benimde cumartesi günü arkadaşlarım geliyo çok güzel şeyler yapmak istiyorum yaparsamda yerim ama yinede yapcam :))haydi avutayım kendimi bari biraz ama bu haftasonu kesinlikle ipin ucunu kaçırmıcam hep ordan kaybediyorum>.<
benim her haftasonu bişi çıkıyo eşimde maşallah sıfır destek ama yok bu haftasonu kim gelse nereye gitsem tutucam boğazımı en az yarım kilo gidecek yani inşallahBenimde cumartesi günü arkadaşlarım geliyo çok güzel şeyler yapmak istiyorum yaparsamda yerim ama yinede yapcam :))
Kalanları direk buzluğa atarım diyorum
Sende bendensin:) tebrikler63,2 kızlar yani 900 gr gitmiş
Tebrikler :)63,2 kızlar yani 900 gr gitmiş
Ay çok teşekkür ederim :) aynen kocam da iki gündür rejimde ama ben keisn kararlıyım bu sefer o bıraksa bile bırakmıcamBu haftanın şampiyonu pilise :))) tabii onun diyet yapan ve destekleyen kocası var. Bizim kocalar gibi oisboğaz değil :))!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?