Son 10 kg için

haydi avutayım kendimi bari biraz ama bu haftasonu kesinlikle ipin ucunu kaçırmıcam hep ordan kaybediyorum>.<
Benimde cumartesi günü arkadaşlarım geliyo çok güzel şeyler yapmak istiyorum yaparsamda yerim ama yinede yapcam :))
Kalanları direk buzluğa atarım diyorum

Benimde cumartesi günü arkadaşlarım geliyo çok güzel şeyler yapmak istiyorum yaparsamda yerim ama yinede yapcam :))
Kalanları direk buzluğa atarım diyorum
benim her haftasonu bişi çıkıyo eşimde maşallah sıfır destek ama yok bu haftasonu kim gelse nereye gitsem tutucam boğazımı en az yarım kilo gidecek yani inşallah

Sabah limonlu suyumu içtim bir parça light peynir bir yumurta yarın dilim light ekmek ve r avuç yeşillik yedim iyi hoş. Sonra babam geldi çay yanına kek koydum yarısını bıraktı. Azada da yediremeyence kendim yedim ahhh bu benim çöpe gitmesin kafam zaten bu yüzden kendimi de eşimi de 100 kg yapıcam :/

bu sabah rutin kahvaltılık öğle yemeği izmir köfte (az patates/4 köfte) annemle konuştum akşam gözleme yapıcam dedi yok artık dedim söz son yarın bende seninle diyet yapıcam akşamda sadece çorba olacak dedi gözleme de yarım yemeye çalışcam o yüzden bgn ara öğün yapmam

Bende geç bir ara öğünle
Yeşilçay yarım armut 1 ceviz
Öğlende
Küçük bi kase patates salatası patatesi az yeşilliği bol :) yicem

Kahvaltıda bir bardak çay haşlama yumurta peynir iki dilim ekmek salatalık. Ara öğün yapmadım. Öğlen az yağlı bol yeşillik li kısır bir bardak ayran.

Sabah biraz kaçırdım :)ekmek yemedim haşlanmış yumurta 7-8 patates kızartması domates salatalık şekersiz çay kahvaltı öncesi de limonlu su ara öğün yok öğle yemeği de yok

Bende öğlen yarım bardak zero kola bir çay kaşığı da nutella yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…