Bende öğlen yarım bardak zero kola bir çay kaşığı da nutella yedim
eşim minder siparişi vermiş dün akşam o kadar bırbırlandım ki git ölçüsünü al yok maç izliyorum yok şu yok bu neyse bugünde aramadım arayınca soğuk konuştum neyin tribi bu diyo ben yine nefes almadan söylenmeye başladım o da sipariş verdim bile dedi illa söyletcek pişman etcek :))
heralde yarın öbür gün olur elimizde daha sıkı tutucam sonrasında ama eşimde sıfır destek önce kilo ver fln diyodu şimdi de iisin çocuk emziriyosun boşvere geçti
nutellada bende öyleyim bi kaşıkla nefsimi falan terbiye edemem dibini görsem ancaOf kola değilde nutellaya bi vaşlarsam duramam :)
Aslında haksız sayılmaz bence spora başlayınca yemekten çok fazla sıkmana gerek yok zaten zayıfsın
Sen ve senin gibiler bana anormal olmadığımı hissettiriyorsunuzkızlar benide alın aranıza lütfeeeennnn..benki nelerelerden geldim 98 kilolara çıktım gebeliklerimde..30 yaşında 2 çocuk annesiyim..şimdi 65 kiloya düştüm..son 10 kilo başlığı tam bana göre..alıyor musunuzzz benideee gelim mi gelim mi
Sen ve senin gibiler bana anormal olmadığımı hissettiriyorsunuzben de 90 oldum gebelikte , bu topiği açtığımda 65,5 a kadar inmiştim, şimdi 63,2 yim hoşgeldin tam gününde Çarşamba geldin. Tam kg nu, bugün neler yediğini yazarak başlayabilirsin
nasil yaniiiiBende öğlen yarım bardak zero kola bir çay kaşığı da nutella yedim
eveett :)nasil yaniiiiSadece bi çay kaşifi yedin ve biraktinmiii valla bravo büyük basari
Bugün her çarşamba tartı günümüzKızlar tartı günü ne zaman
Ben bugün 81.4 üm akmasa da damlıyor Allah'a şükür ::)
Canım sen bebeğini emzirmelisin bence sadece tatlıyı kes ama normal yemene devam ey bebeğin küçükmüş dahaBnmde 10 kg vermem lazım ama tatlıya karşı koyamıyorum. Kendime diyordumki bi arkadaş olsa oda zayflsmaya karar verse daha kolay olur diye düşünüyordum az önce. Ama şimdi bu sayfaya denk geldim e destek verecek arkadaşda buldum ama asıl sorun bnm diyet yapmk isyemeyişimmiş. Şu anda oğlum 5 aylık ben sabahları sirkeli su içiyordum ve buda bnde sık tuvalete çıkarıyo. Buraya kadar herşey normal. Ama bn ne kadar çok tuvalete çıkarsam oğlumdada aynısı oluyo. Onunda kilo kaybetmesinden korkuyorum
Kızlar tartı günü ne zaman
Daha çok erken diyet için emzirirken yapma bence. Ekmeği, pirinci makarnayı hamurişini bırak o yeterli bence ilk etapta. Bunların sana da bebeğine de faydası yok nasılsa. Ama sirkemle au limonlu su ya da herhangi bir kür yapmamalısınBnmde 10 kg vermem lazım ama tatlıya karşı koyamıyorum. Kendime diyordumki bi arkadaş olsa oda zayflsmaya karar verse daha kolay olur diye düşünüyordum az önce. Ama şimdi bu sayfaya denk geldim e destek verecek arkadaşda buldum ama asıl sorun bnm diyet yapmk isyemeyişimmiş. Şu anda oğlum 5 aylık ben sabahları sirkeli su içiyordum ve buda bnde sık tuvalete çıkarıyo. Buraya kadar herşey normal. Ama bn ne kadar çok tuvalete çıkarsam oğlumdada aynısı oluyo. Onunda kilo kaybetmesinden korkuyorum
Hoşgeldin, her çarşamba ilk günümüz, sen de boy kilo yaş ve hedef kg nu yazıl, bugün be yediğini paylaşarak bugün aramıza katılabilirsin. HoşgeldinKizlar bende varim araniza alin beni
Tartı günü bugün. Bi haftada ne kadar vermişsin bu durumda onu da belirtirsen takibimi daha kolay olur.Kızlar tartı günü ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?