Nutella ve kola muhabbeti yapılmış. Ben kola fanta vs gazlı içecek içemiyorum, çocuk gibi burunumdan çıkacak gibi oluyorum. En fazla ice tea falan içerim.
Nutella nerdeyse hiç almam alsam da bitmeden bozulup çöpe gider hep, sadece kahvaltıya misafir alacaksam alırım, misafir dışında da kullanılmaz biDe Nutella:))
Allahtan onlar yok hayatımda yoksa sonun ne olurdu :/
Haaa ben çikolata da yemem sadece kırk yılda bir bitter bi tane yerim. Çaya kahveye şeker koymam, içkim yok kumarım karı kızım yoknutellasiz hayat düşünemiyorum bende öle tadımlık yiyim bırakırım diyenlerden değil heleki bitterlisi olsun bir kavanoz yerim hoş normalinide yerim ama:)
Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicemHaaa ben çikolata da yemem sadece kırk yılda bir bitter bi tane yerim. Çaya kahveye şeker koymam, içkim yok kumarım karı kızım yok
Cips de çok yiyemiyorum midem bulanıyor yağlı ama benim dizi zaafım çekirdek ve kuruyemiş, ne kadar yiyebileceğimi öngöremiyorum bileHadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem
karammiiii en sevdgimdenn :)Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem
ben senin yemediklerini yemesem varya ooooHaaa ben çikolata da yemem sadece kırk yılda bir bitter bi tane yerim. Çaya kahveye şeker koymam, içkim yok kumarım karı kızım yok
Bende haftaya kilo vermiş olursam browni kek yapcam ödül:)Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?