Son 10 kg için

En doğrusu tabiki ama benimki bağımlılık arenin yanında içmem tabiki.

Ayy kızlar sabah olsada hemen tartilsak. Çok meraktayim kilo verdimmi. 70.5tim tam olarak geçen hafta. 6li rakam görmek istiyorum. 69.9 bile olur yani:)) yeterki şu 7yi gormeyim sabah.

bnm esmde iciyo hergun yemekle mutlaka hep var dolapta ben uç sene agzima surmedm icmicm dedm icmedm ama buaralar yne arada içme başladım gerçi kis geldi kisin aranmiyoda yazın iyi geliyordu sicakta

Ayy kızlar sabah olsada hemen tartilsak. Çok meraktayim kilo verdimmi. 70.5tim tam olarak geçen hafta. 6li rakam görmek istiyorum. 69.9 bile olur yani:)) yeterki şu 7yi gormeyim sabah.
Ayy inşallah ya bnde 72.500gormek istemiyorum artık 500,gitse bari. Ama yeşil cay icmicm artık 8.5 ta uyuyan kizm artık 12,den aşağıya uyumuyo sanirm etkiledi onu bide ishal oldu geçen gün yeşil çaydan diye dusundum.

B
bnm esmde iciyo hergun yemekle mutlaka hep var dolapta ben uç sene agzima surmedm icmicm dedm icmedm ama buaralar yne arada içme başladım gerçi kis geldi kisin aranmiyoda yazın iyi geliyordu sicakta
ben geçen kış limon portakal atmıştım buzluğa yazın limonata yaptım güzel oluyo bu sene yine atıcam limonata yaparım artık bol bol :)

Kızlaaaaar bende tartıldım

Geçen hafta 70.7
Bu hafta. 69.6

Çok mutlu oldum 3 kere tartıldım yanlışlık olmasın diye üçünde de aynı sonuç
Eşimle konuştum kondisyon bisikleti alcaz koşu bandına hem yer yok evde hemde daha pahalı en iyisi bu diye düşündük
Bi de eşimin tavsiyesi koltukta biraz uç kosma oturup ayaklarını uzat dizlerine değilde ayak bileklerine betülü oturt yukarı aşağı yukarı aşağı yap hem betülü eğlendirmiş olursun hemde bacak ve karın kasların çalışmış olur dedi dün yaptım :))))

Tebrikleerrr :)
Ayy o hareket çok zor oluyo :)

Limonlu suyumu içtim şimdi de kahvaltı yapcam peynir zeytin haşlanmış yumurta içecek olarak tilya kürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…