Ayy ben dayanamam o kadar az yemeye ama sende ise yarar sa bende yaparım 3gun:)malum yarın tartıda umduğumu bulamicamAyy yine harfiyen uydum listeye. Daha bi kase yoğurt alacağım var onu da yatmaya yakın zencefil zerdeçal tarçın kürüyle yiycem. İnşallab bu gece de ölmem
İtiraf .com bozdumAyy ben dayanamam o kadar az yemeye ama sende ise yarar sa bende yaparım 3gun:)malum yarın tartıda umduğumu bulamicam
Çok güzel bir diyet bittikten sonra bana anlatır mısın sonuclarıHoşgeldin :) ben haftasonu ipin ucunu kaçırdığım için 4 günlük bi şok diyet yapıyorum. Liste fotodaki gibi
İkinci günde fiyaskoÇok güzel bir diyet bittikten sonra bana anlatır mısın sonucları
Ayy o zaman iyiki bozmusun zayıflıycaz diye hastafalan olursunİtiraf .com bozdumkanat ve iki kaşık makarna yedim ama artık elim ayağım titriyordu
Kaç kilosun canım :) ben 82.4 kiloyum ve en az 70 olmam Lazım :) 90 günlük diyet yapıyorum :) bugün 23. Gün ve benden giden 2.6İkinci günde fiyasko
Bende 82 ile başladım yarın 15 gün olacak geçen hafta ki kilom 79.6 du sen bayagi az vermisin nasıl bir diyet yapıyosun kiKaç kilosun canım :) ben 82.4 kiloyum ve en az 70 olmam Lazım :) 90 günlük diyet yapıyorum :) bugün 23. Gün ve benden giden 2.6
Şuan 64 ün ama ben de 84 ten indim buraya. Doğum sonrası kiloları bunlar :/ niye o kadar az gidiyor ki :/Kaç kilosun canım :) ben 82.4 kiloyum ve en az 70 olmam Lazım :) 90 günlük diyet yapıyorum :) bugün 23. Gün ve benden giden 2.6
Ya benim şu kısa yoldan köşeyi dönme Sevda'm var ya
Bu kadar biyanlarımızı yırtarken bence yemek olmasın :)Yâaa motivasyonumuz kırıldı sanki geçen haftadaki heycan yok acaba bi ödül mu koysak bu hafta yemek olabilir mesela
Yani ayda 4 bile normal hiç sıkma kendini yaza hazırlık yapıyoz diye düşün hele sizin az haftada yarım kilo bile normalYa benim şu kısa yoldan köşeyi dönme Sevda'm var yahalbuki ayda 2-3 kg vermek normalmiş ama ben haftada bu kadar verip ay bitin e incecik olmak istiyorum.o yüzden sapkın fikirlerim var nasılsa emzirmiyorum diye kendimi mahvedicem heralde böyle şeylerle
zaten okdri fazla bnce çünkü peşinde kostrdgun bebegin var valla ben bayilirm güçte lazim biz eİtiraf .com bozdumkanat ve iki kaşık makarna yedim ama artık elim ayağım titriyordu
tas geldi kafama :)
zaten haftada bikere ödül vermek gerekiyomus diyet yaparkenYâaa motivasyonumuz kırıldı sanki geçen haftadaki heycan yok acaba bi ödül mu koysak bu hafta yemek olabilir mesela
Bi haketseydik önceYâaa motivasyonumuz kırıldı sanki geçen haftadaki heycan yok acaba bi ödül mu koysak bu hafta yemek olabilir mesela
Ayy iyiki kimse yok yanımda nasıl güldüm :) töbee töbeee valla ben bu sefer iradeliyim A Aysegul1706 var ya ortalığı karıştırıyo bi hedefimize ulaşalım sonra yeriz :)Bi haketseydik önceallahım kendim gibi ne kadar iradesiz varda toplamışım topiğe. Allah hepimizi top etsin emi
Ben geçen gün içtim 1 bardak kalanı ellemedim hiç eşim içiyo bugün onunkine dudağımı değdirdim içmedim bile ben içmek istemiyorum eve almak istemiyorum artık bilinçlencekler iyice okula başlayana kadar koruyalım hiç olmazsa yazın iyi gidiyo ama başka alternatif bulcam eşimede aldırmıcam yazınYrn kilolarımızı çook merak ediyorm. Ya ben koladan vazgeçemiyorm her gün içiyorum ama lıght.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?