• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

eşim minder siparişi vermiş dün akşam o kadar bırbırlandım ki git ölçüsünü al yok maç izliyorum yok şu yok bu neyse bugünde aramadım arayınca soğuk konuştum neyin tribi bu diyo ben yine nefes almadan söylenmeye başladım o da sipariş verdim bile dedi illa söyletcek pişman etcek :))
heralde yarın öbür gün olur elimizde daha sıkı tutucam sonrasında ama eşimde sıfır destek önce kilo ver fln diyodu şimdi de iisin çocuk emziriyosun boşvere geçti

Bende öğlen yarım bardak zero kola bir çay kaşığı da nutella yedim

Of kola değilde nutellaya bi vaşlarsam duramam :)

eşim minder siparişi vermiş dün akşam o kadar bırbırlandım ki git ölçüsünü al yok maç izliyorum yok şu yok bu neyse bugünde aramadım arayınca soğuk konuştum neyin tribi bu diyo ben yine nefes almadan söylenmeye başladım o da sipariş verdim bile dedi illa söyletcek pişman etcek :))
heralde yarın öbür gün olur elimizde daha sıkı tutucam sonrasında ama eşimde sıfır destek önce kilo ver fln diyodu şimdi de iisin çocuk emziriyosun boşvere geçti

Aslında haksız sayılmaz bence spora başlayınca yemekten çok fazla sıkmana gerek yok zaten zayıfsın

Of kola değilde nutellaya bi vaşlarsam duramam :)

Aslında haksız sayılmaz bence spora başlayınca yemekten çok fazla sıkmana gerek yok zaten zayıfsın
nutellada bende öyleyim bi kaşıkla nefsimi falan terbiye edemem dibini görsem anca
eşime de bakmıyorum ben yarında biraz dikkat mi etsen der ama spor yapınca sonuç daa ii olcak diye umuyorum bende

kızlar benide alın aranıza lütfeeeennnn..benki nelerelerden geldim 98 kilolara çıktım gebeliklerimde:cry:..30 yaşında 2 çocuk annesiyim..şimdi 65 kiloya düştüm..son 10 kilo başlığı tam bana göre..alıyor musunuzzz benideee:KK36:gelim mi gelim mi :KK17:

kızlar benide alın aranıza lütfeeeennnn..benki nelerelerden geldim 98 kilolara çıktım gebeliklerimde:cry:..30 yaşında 2 çocuk annesiyim..şimdi 65 kiloya düştüm..son 10 kilo başlığı tam bana göre..alıyor musunuzzz benideee:KK36:gelim mi gelim mi :KK17:
Sen ve senin gibiler bana anormal olmadığımı hissettiriyorsunuz;) ben de 90 oldum gebelikte , bu topiği açtığımda 65,5 a kadar inmiştim, şimdi 63,2 yim ;) hoşgeldin tam gününde Çarşamba geldin. Tam kg nu, bugün neler yediğini yazarak başlayabilirsin

Sen ve senin gibiler bana anormal olmadığımı hissettiriyorsunuz:KK66: ben de 90 oldum gebelikte , bu topiği açtığımda 65,5 a kadar inmiştim, şimdi 63,2 yim :KK66: hoşgeldin tam gününde Çarşamba geldin. Tam kg nu, bugün neler yediğini yazarak başlayabilirsin

tam 65,3 kiloyum..ben kalorisi az şeyleri çok tüketiyorum..
sabah 1 adet domates,1 adet salatalık,yarım kibrit kutusu peynir,1 türk kahvesi
ara öğün sarı leblebi ve kuru üzüm yarım avuç
öğlen 1 kase haşlanmış lahana ve yarım kase yoğurt
ara öğün 1 elma
akşamada yarım kase pırasa yemeği ve yarım kase yoğurt yiyeceğim

6 dan sonra hiçbirşey yemeyeceğim..

Öğle yemeğim:)
1 kase çorba
1 kase altın yoğurt
1 kase yeşil sAlata
Yarım dilim light ekmek
Büyük bardak su

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 38
Bnmde 10 kg vermem lazım ama tatlıya karşı koyamıyorum. Kendime diyordumki bi arkadaş olsa oda zayflsmaya karar verse daha kolay olur diye düşünüyordum az önce. Ama şimdi bu sayfaya denk geldim e destek verecek arkadaşda buldum ama asıl sorun bnm diyet yapmk isyemeyişimmiş. Şu anda oğlum 5 aylık ben sabahları sirkeli su içiyordum ve buda bnde sık tuvalete çıkarıyo. Buraya kadar herşey normal. Ama bn ne kadar çok tuvalete çıkarsam oğlumdada aynısı oluyo. Onunda kilo kaybetmesinden korkuyorum

A apriori11 boy ve yaş kaç bu arada canım..valla gebelikte çok aldım ben..benim boyum 1,62..ahhh bir 55 olsam :KK43:

Bende 1.62 ama 70 kilo ilk hedefim 65 sonrada 60

Bnmde 10 kg vermem lazım ama tatlıya karşı koyamıyorum. Kendime diyordumki bi arkadaş olsa oda zayflsmaya karar verse daha kolay olur diye düşünüyordum az önce. Ama şimdi bu sayfaya denk geldim e destek verecek arkadaşda buldum ama asıl sorun bnm diyet yapmk isyemeyişimmiş. Şu anda oğlum 5 aylık ben sabahları sirkeli su içiyordum ve buda bnde sık tuvalete çıkarıyo. Buraya kadar herşey normal. Ama bn ne kadar çok tuvalete çıkarsam oğlumdada aynısı oluyo. Onunda kilo kaybetmesinden korkuyorum
Canım sen bebeğini emzirmelisin bence sadece tatlıyı kes ama normal yemene devam ey bebeğin küçükmüş daha
Kızlar tartı günü ne zaman
Ben bugün 81.4 üm akmasa da damlıyor Allah'a şükür ::)

Çarşamba günü @oslew liste yapmıştı

Ya kızlar sanki kendimi çarşambaya şartlamışım bu sabah tartışdıl ya şimdi rejim bitmiş gibi hissediyorım gerçi bozmadım sadece bi kaç jelibon yedim fazladan

Haklısın sadece tatlıyı kesmem lazım ama onu yapamıyorum bn asıl işte. Regl olmadım henüz. Umudum onda :KK51:

Daha çok erken diyet için emzirirken yapma bence. Ekmeği, pirinci makarnayı hamurişini bırak o yeterli bence ilk etapta. Bunların sana da bebeğine de faydası yok nasılsa. Ama sirkemle au limonlu su ya da herhangi bir kür yapmamalısın

Kizlar bende varim araniza alin beni
Hoşgeldin, her çarşamba ilk günümüz, sen de boy kilo yaş ve hedef kg nu yazıl, bugün be yediğini paylaşarak bugün aramıza katılabilirsin. Hoşgeldin ;)
Kızlar tartı günü ne zaman
Ben bugün 81.4 üm akmasa da damlıyor Allah'a şükür ::)
Tartı günü bugün. Bi haftada ne kadar vermişsin bu durumda onu da belirtirsen takibimi daha kolay olur.

Back