• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

İki uç kasik bamya bi dlim ekmekle yedim salata yapmadim vazgectm yoğurt yedm yarım kase

Kaç kilosun canım :) ben 82.4 kiloyum ve en az 70 olmam Lazım :) 90 günlük diyet yapıyorum :) bugün 23. Gün ve benden giden 2.6 :KK43:
Şuan 64 ün ama ben de 84 ten indim buraya. Doğum sonrası kiloları bunlar :/ niye o kadar az gidiyor ki :/

A apriori11 iyi yapmışsın bırakmakla böyle şok diyetler sadece bigün yapılmalı bence
Bende az yedim ama şu an iyiyim deli acıkmadım inş sabah tartı güzel şeyler gösterir hepimize sıfırcı istemiyoruuuummm ona göre :)

A apriori11 iyi yapmışsın bırakmakla böyle şok diyetler sadece bigün yapılmalı bence
Bende az yedim ama şu an iyiyim deli acıkmadım inş sabah tartı güzel şeyler gösterir hepimize sıfırcı istemiyoruuuummm ona göre :)
Ya benim şu kısa yoldan köşeyi dönme Sevda'm var ya :( halbuki ayda 2-3 kg vermek normalmiş ama ben haftada bu kadar verip ay bitin e incecik olmak istiyorum.o yüzden sapkın fikirlerim var nasılsa emzirmiyorum diye kendimi mahvedicem heralde böyle şeylerle

Ya benim şu kısa yoldan köşeyi dönme Sevda'm var ya :KK43: halbuki ayda 2-3 kg vermek normalmiş ama ben haftada bu kadar verip ay bitin e incecik olmak istiyorum.o yüzden sapkın fikirlerim var nasılsa emzirmiyorum diye kendimi mahvedicem heralde böyle şeylerle
Yani ayda 4 bile normal hiç sıkma kendini yaza hazırlık yapıyoz diye düşün hele sizin az haftada yarım kilo bile normal

İtiraf .com bozdum:KK43: kanat ve iki kaşık makarna yedim ama artık elim ayağım titriyordu :KK43:
zaten okdri fazla bnce çünkü peşinde kostrdgun bebegin var valla ben bayilirm güçte lazim biz e

tas geldi kafama :)

Yâaa motivasyonumuz kırıldı sanki geçen haftadaki heycan yok acaba bi ödül mu koysak bu hafta yemek olabilir mesela :KK49::eek::KK45:
zaten haftada bikere ödül vermek gerekiyomus diyet yaparken

Yrn kilolarımızı çook merak ediyorm. Ya ben koladan vazgeçemiyorm her gün içiyorum ama lıght.
Ben geçen gün içtim 1 bardak kalanı ellemedim hiç eşim içiyo bugün onunkine dudağımı değdirdim içmedim bile ben içmek istemiyorum eve almak istemiyorum artık bilinçlencekler iyice okula başlayana kadar koruyalım hiç olmazsa yazın iyi gidiyo ama başka alternatif bulcam eşimede aldırmıcam yazın

Back