• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben de güya zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü yapıyorum ama yok ya be o ne diyet işe yaramıyor sanki :( kg ver em diye çok stres yaptım ondan mı oldu acaba

Ayy bende alcaktım malzeme kaldı bu hqfta gitcem yine alayım bari bu altınotunu ne kadar aldınız ne kadar gider ki

Ayy bende alcaktım malzeme kaldı bu hqfta gitcem yine alayım bari bu altınotunu ne kadar aldınız ne kadar gider ki
Valla bende bilmiyırumki 100 gr sanırım paket sadece çicekli kısım konuyo sanırım eşimin aldığı baya baya buket :)

Bende bu altın otunu değişik bişi sanıyordum bizim burda dağlarda var üzerine basıp gecerdim oysa çok değerli bisiymis:)kuşburnu da ole evimin karşısında kuşburnu calisi var sabah gideyim de toplayim en iyisi çayını yapıp icerim

Bende bu altın otunu değişik bişi sanıyordum bizim burda dağlarda var üzerine basıp gecerdim oysa çok değerli bisiymis:)kuşburnu da ole evimin karşısında kuşburnu calisi var sabah gideyim de toplayim en iyisi çayını yapıp icerim
Ya biz para veriyoz onlara :KK70:

Çiçek aldım sana demedimi :)
@AreN5 canımcım bi bilgilendirsen bizi :)
Geldim cnm :) A Aysegul1706 sanırım altınotu yüzünden. Arkadaşım da yapmak istiyordu oda emziriyordu saraçoğlunun sitesine yazdı emzirenler için uygun değilmiş cevabını aldı.
2 tutam yani 10 gr ıhlamur
1 tutam da 5gr yani altınotu kızlar
Vede 10 tane kuşburnu. Kuşburnunu bıçakla çizerek atın suya. Ihlamur çiçek olsn. Bittikce alırsınız aktardan. İsterseniz önce biraz deneyin. Belkide tadını hiç sevmeyip içmeyeceksiniz.

Geldim cnm :) A Aysegul1706 sanırım altınotu yüzünden. Arkadaşım da yapmak istiyordu oda emziriyordu saraçoğlunun sitesine yazdı emzirenler için uygun değilmiş cevabını aldı.
Vede 10 tane kuşburnu. Kuşburnunu bıçakla çizerek atın suya. Ihlamur çiçek olsn. Bittikce alırsınız aktardan. İsterseniz önce biraz deneyin. Belkide tadını hiç sevmeyip içmeyeceksiniz.
o çay içilecek burnumuzu tıkar bi nefeste hoppp :)

Ya benimde aklıma geldi seneye yaz köyde bakacam bu ottan kesin vardır kilosu 140 tl imiş

Resim atabilirmisin. Söyleyeyim sana

Ay canım ya saplı kısımlarını kesio saklama kabına doldurdum yoksa koyardım resim bi de biz eşimle ortak yapıyoruz bi ona kaynattım bu sabah bi bana muhtemelen çabuk biter bizimki tekrar alırız

Bişi sorcam bu tilya kürünü neden emzirenler yapamıyor
Altın otu yüzünden :(
Bnce brbat :)

Hadi bismillah sabah limonlu suyumuda içtim yumurtam kaynıyo şimdi de bi yandan :))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 53
Back