İse yariyo ama hergun yapicn kesin. Bn emzrmesem yapcktm harika biseyYarından itibaren tilya kürüne başlıyorum malzemeleri aldırdım eşime bakalım işe yarıyacak mı
Dur bakalım ya hemen sıkma canını yavaş yavaş vercez ki kalıcı olsunBen de güya zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü yapıyorum ama yok ya be o ne diyet işe yaramıyor sankikg ver em diye çok stres yaptım ondan mı oldu acaba
Valla bende bilmiyırumki 100 gr sanırım paket sadece çicekli kısım konuyo sanırım eşimin aldığı baya baya buket :)Ayy bende alcaktım malzeme kaldı bu hqfta gitcem yine alayım bari bu altınotunu ne kadar aldınız ne kadar gider ki
Çiçek aldım sana demedimi :)Valla bende bilmiyırumki 100 gr sanırım paket sadece çicekli kısım konuyo sanırım eşimin aldığı baya baya buket :)
Bende bu altın otunu değişik bişi sanıyordum bizim burda dağlarda var üzerine basıp gecerdim oysa çok değerli bisiymis:)kuşburnu da ole evimin karşısında kuşburnu calisi var sabah gideyim de toplayim en iyisi çayını yapıp icerimAyy bende alcaktım malzeme kaldı bu hqfta gitcem yine alayım bari bu altınotunu ne kadar aldınız ne kadar gider ki
Ya biz para veriyoz onlaraBende bu altın otunu değişik bişi sanıyordum bizim burda dağlarda var üzerine basıp gecerdim oysa çok değerli bisiymis:)kuşburnu da ole evimin karşısında kuşburnu calisi var sabah gideyim de toplayim en iyisi çayını yapıp icerim
Geldim cnm :) A Aysegul1706 sanırım altınotu yüzünden. Arkadaşım da yapmak istiyordu oda emziriyordu saraçoğlunun sitesine yazdı emzirenler için uygun değilmiş cevabını aldı.Çiçek aldım sana demedimi :)
@AreN5 canımcım bi bilgilendirsen bizi :)
Resim atabilirmisin. Söyleyeyim sanaValla bende bilmiyırumki 100 gr sanırım paket sadece çicekli kısım konuyo sanırım eşimin aldığı baya baya buket :)
İnşallah :/Dur bakalım ya hemen sıkma canını yavaş yavaş vercez ki kalıcı olsun
o çay içilecek burnumuzu tıkar bi nefeste hoppp :)Geldim cnm :) A Aysegul1706 sanırım altınotu yüzünden. Arkadaşım da yapmak istiyordu oda emziriyordu saraçoğlunun sitesine yazdı emzirenler için uygun değilmiş cevabını aldı.
2 tutam yani 10 gr ıhlamur
1 tutam da 5gr yani altınotu kızlar
Vede 10 tane kuşburnu. Kuşburnunu bıçakla çizerek atın suya. Ihlamur çiçek olsn. Bittikce alırsınız aktardan. İsterseniz önce biraz deneyin. Belkide tadını hiç sevmeyip içmeyeceksiniz.
Sende bu azim olduktan sonra :)o çay içilecek burnumuzu tıkar bi nefeste hoppp :)
Yaa ne azim tartı bu hafta yukarı gitti gibi reglim bi de inş ondandırSende bu azim olduktan sonra :)
Bende bu altın otunu değişik bişi sanıyordum bizim burda dağlarda var üzerine basıp gecerdim oysa çok değerli bisiymis:)kuşburnu da ole evimin karşısında kuşburnu calisi var sabah gideyim de toplayim en iyisi çayını yapıp icerim
Resim atabilirmisin. Söyleyeyim sana
Altın otu yüzündenBişi sorcam bu tilya kürünü neden emzirenler yapamıyor
Bnce brbat :)Geldim cnm :) A Aysegul1706 sanırım altınotu yüzünden. Arkadaşım da yapmak istiyordu oda emziriyordu saraçoğlunun sitesine yazdı emzirenler için uygun değilmiş cevabını aldı.
2 tutam yani 10 gr ıhlamur
1 tutam da 5gr yani altınotu kızlar
Vede 10 tane kuşburnu. Kuşburnunu bıçakla çizerek atın suya. Ihlamur çiçek olsn. Bittikce alırsınız aktardan. İsterseniz önce biraz deneyin. Belkide tadını hiç sevmeyip içmeyeceksiniz.
Yok ya ıhlamur baskın geldi bana frba değil yeşil çaydan içidir bence :)Altın otu yüzünden
Bnce brbat :)
Bana aci gelmişti.Yok ya ıhlamur baskın geldi bana frba değil yeşil çaydan içidir bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?