Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende tatlıya sararım dondurma ye en iyisi en hafif tatlı nasıl olsaBende çeyrek muz 1 mandalina yedim
Of regl de oldum mutfaktan uzak durmam lazım nasıl mümkün olcaksa
Şu anda yatmaktan başka bişey istemiyorum felaket üşüyorum ayy nedir bu kadınların bitmeyen çilesi :)Ay bende tatlıya sararım dondurma ye en iyisi en hafif tatlı nasıl olsa
ya bende niye olmuyom neden geç oldu derken iki aydır da oluyorum diye söyleniyorum manyakmıyım neyimŞu anda yatmaktan başka bişey istemiyorum felaket üşüyorum ayy nedir bu kadınların bitmeyen çilesi :)
cık cık duymamış görmemiş oluyoruz sende yazmamış oluyosun vazgeçmek yokEski mesajları okudum da tilya kürünü izlemiştim tv de bi daha çarşıya çıkınca alayım kuşburnu ve altınotunu bi de yeşilçay alayım sallama alırım onu da
Sabahları limonlu su içmiyorum onu da içeyim ay vazgeçmesem iyidir haftasonu yemesem bari
Ohhh yaramasin :)ara öğün olarak bir koca salkım üzümü götürdüm ilk kez doymuş hissediyorum kendimi sanırım tatlı ihtiyacımı da karşıladı
bi çatal alırsın emzikli kadınsın sen olmaz :)
Ekmeklerinin boyutunu bilmiyorum ama 3 dilim çok değilmi dünde söylicektim dedim sanane kapat çeneni bugün dayanamadım :)
altına yalıtım yapcak bişeyler bulsan gidermi acaba yine de veya çalıştır eşin yürüsün in sor komşuya ses geliyomu diye :)
Ben diyetisyene de gidiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var ben 3u kahvaltıda kullanıyorum geri kalanını da bazen yiyorum bazen yemiyorum:)kahvaltıda ekmek olmazsa ben doymam sonrada çok yer kilo verememaslında bi çalıştırıcam kapıyo geliyor mu diye ama gelirse çok utanırım diye vazgeçiyorum yalıtım içinde bişi konabilir mi acaba eşime bi danışayım o anlar ama yapar mı bilmem
A Aysegul1706 bende dicektim çok değilmi diye ama sonra sen hiç yemeden veremiyon kız çatır çatır vermiş bi sus dedim kendime
sanada yaramasın ama artık akşam sadece çorba takıl bence en kötü biraz da salataAraogun karpuz yedim bugün meyve yiyorm yanliz derkeeeeen azonce nerdeyse yarım kilo ekler yedim. Nedenide BN dun adet oldum ikinci günü tatli yemezsem Basm fln donuyo CNm çok tatli istedi hala olsa yerim diyeblirm okdr ihtiyaç duyuyorm tatlidan vazgecemiyorm ama birazdan ckip yurucm eritmem lazm :) aksma tavuk izgara mercimek çorbası yapicm bulgur pilavida hira için yapiyorm çok seviyo onlardan otlanirm artık aksma yemesem bile yeridir
eh işin işinde ehli varsa bişi diyemeyiz ki zaten güzel de kilo verdiğine göre doğru yoldasın demekkiBen diyetisyene de gidiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var ben 3u kahvaltıda kullanıyorum geri kalanını da bazen yiyorum bazen yemiyorum:)kahvaltıda ekmek olmazsa ben doymam sonrada çok yer kilo veremem
İnsallah doğru yoldayimdir ilk hafta güzel verdim bu hafta da devamı gelir inseh işin işinde ehli varsa bişi diyemeyiz ki zaten güzel de kilo verdiğine göre doğru yoldasın demekki
Oh maşallah bizde betülle bi iki zıpladık :)))30 dakoka ilk program yaptm ilk basta yurudm sonra kostm ama koşarken bile gözünün önünden pasta geçiyordu saka biyana geberdim çok hamlasmism ben yaa bacaklarm agriyo
Yarım kilo ekler anca gider:)ilk günden çok yormasaydin kendini30 dakoka ilk program yaptm ilk basta yurudm sonra kostm ama koşarken bile gözünün önünden pasta geçiyordu saka biyana geberdim çok hamlasmism ben yaa bacaklarm agriyo
yiyip kosmayi düşünüyorum ben :) ama kendmi şuan çok iyi hissediyorum hafifledm sankiYarım kilo ekler anca gider:)ilk günden çok yormasaydin kendini
Bak kovcam seni tipikten ha hayır kendin yiyorsun da burda yazma yahu bizim de canımız çekerYarn arkadaşım gelck otrmya yarn sbh kek pogca fln yapicm hadi hayirlisi hakkimda :)