• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bende çeyrek muz 1 mandalina yedim
Of regl de oldum mutfaktan uzak durmam lazım nasıl mümkün olcaksa :KK53:

Eski mesajları okudum da tilya kürünü izlemiştim tv de bi daha çarşıya çıkınca alayım kuşburnu ve altınotunu bi de yeşilçay alayım sallama alırım onu da

Sabahları limonlu su içmiyorum onu da içeyim ay vazgeçmesem iyidir haftasonu yemesem bari

Şu anda yatmaktan başka bişey istemiyorum felaket üşüyorum ayy nedir bu kadınların bitmeyen çilesi :)
ya bende niye olmuyom neden geç oldu derken iki aydır da oluyorum diye söyleniyorum manyakmıyım neyim

Eski mesajları okudum da tilya kürünü izlemiştim tv de bi daha çarşıya çıkınca alayım kuşburnu ve altınotunu bi de yeşilçay alayım sallama alırım onu da

Sabahları limonlu su içmiyorum onu da içeyim ay vazgeçmesem iyidir haftasonu yemesem bari
cık cık duymamış görmemiş oluyoruz sende yazmamış oluyosun vazgeçmek yok :KK20:

ara öğün olarak bir koca salkım üzümü götürdüm ilk kez doymuş hissediyorum kendimi sanırım tatlı ihtiyacımı da karşıladı

Araogun karpuz yedim bugün meyve yiyorm yanliz derkeeeeen azonce nerdeyse yarım kilo ekler yedim. Nedenide BN dun adet oldum ikinci günü tatli yemezsem Basm fln donuyo CNm çok tatli istedi hala olsa yerim diyeblirm okdr ihtiyaç duyuyorm tatlidan vazgecemiyorm:( ama birazdan ckip yurucm eritmem lazm :) aksma tavuk izgara mercimek çorbası yapicm bulgur pilavida hira için yapiyorm çok seviyo onlardan otlanirm artık aksma yemesem bile yeridir

bi çatal alırsın emzikli kadınsın sen olmaz :)

Ekmeklerinin boyutunu bilmiyorum ama 3 dilim çok değilmi dünde söylicektim dedim sanane kapat çeneni bugün dayanamadım :)
altına yalıtım yapcak bişeyler bulsan gidermi acaba yine de veya çalıştır eşin yürüsün in sor komşuya ses geliyomu diye :)
aslında bi çalıştırıcam kapıyo geliyor mu diye ama gelirse çok utanırım diye vazgeçiyorum o_Oyalıtım içinde bişi konabilir mi acaba eşime bi danışayım o anlar ama yapar mı bilmem

A Aysegul1706 bende dicektim çok değilmi diye ama sonra sen hiç yemeden veremiyon kız çatır çatır vermiş bi sus dedim kendime
Ben diyetisyene de gidiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var ben 3u kahvaltıda kullanıyorum geri kalanını da bazen yiyorum bazen yemiyorum:)kahvaltıda ekmek olmazsa ben doymam sonrada çok yer kilo veremem

Araogun karpuz yedim bugün meyve yiyorm yanliz derkeeeeen azonce nerdeyse yarım kilo ekler yedim. Nedenide BN dun adet oldum ikinci günü tatli yemezsem Basm fln donuyo CNm çok tatli istedi hala olsa yerim diyeblirm okdr ihtiyaç duyuyorm tatlidan vazgecemiyorm:KK43: ama birazdan ckip yurucm eritmem lazm :) aksma tavuk izgara mercimek çorbası yapicm bulgur pilavida hira için yapiyorm çok seviyo onlardan otlanirm artık aksma yemesem bile yeridir
sanada yaramasın ama artık akşam sadece çorba takıl bence en kötü biraz da salata

Ben diyetisyene de gidiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var ben 3u kahvaltıda kullanıyorum geri kalanını da bazen yiyorum bazen yemiyorum:)kahvaltıda ekmek olmazsa ben doymam sonrada çok yer kilo veremem
eh işin işinde ehli varsa bişi diyemeyiz ki zaten güzel de kilo verdiğine göre doğru yoldasın demekki :KK49:

Sabah ara öğün yapmadım öğlene bişi yemedim yerine az yağlı bol yeşillikli ve ekşili kısır yedim ara öğün yine yok aksamdan yerim bilmiyorum :)belkide yemem

Ara öğün bir dilim peynir ve bol yeşillikle kepek ekmeğine sandviç yedim

Back