Son 10 kg için

bugün benim abimde doğum günü akşam oraya uğrıcaz ama ben pastayı sadece koklıcam

bugün benim abimde doğum günü akşam oraya uğrıcaz ama ben pastayı sadece koklıcam
bi çatal alırsın emzikli kadınsın sen olmaz :)

Domates biber nane şekersiz çay ve 3 dilim ekmek
Ekmeklerinin boyutunu bilmiyorum ama 3 dilim çok değilmi dünde söylicektim dedim sanane kapat çeneni bugün dayanamadım :)
boşver alma onun yerine askılık al daha az yer kaplar :))
şakası bi yana benimki ses de yapıyo akşam o saatte yapsam alt komşu kapıya dayanır diye de yapamıyorum
altına yalıtım yapcak bişeyler bulsan gidermi acaba yine de veya çalıştır eşin yürüsün in sor komşuya ses geliyomu diye :)

aslında bi çalıştırıcam kapıyo geliyor mu diye ama gelirse çok utanırım diye vazgeçiyorum yalıtım içinde bişi konabilir mi acaba eşime bi danışayım o anlar ama yapar mı bilmem

A Aysegul1706 bende dicektim çok değilmi diye ama sonra sen hiç yemeden veremiyon kız çatır çatır vermiş bi sus dedim kendime

Benimki yatak odasında öykü uyanmıyo sesine yürüdüm bikaç kere ama işte kaldı öyle yatağına koyup oyuncak falan versen oyalanmazmı bi de bigün dene uyancakmı uyanmazsa yürürsün
bizmki yatak odasinda değil üst katta hira uyaniksa yanmda olması grekiyo. Uyuyosada alt katta uyuyo sesi çok duyamam hira yi uyanirsa diye binemiyorm.

BN gecen hafta yaptm iste o hatayi

Koşu banti tam yatak odamin üstündeki odada altimda yabancida yok laf etcek. Sanirm birazda usenmekten bahane yapiyorm :) en iyisi kullaniyim hamileyken bi biraktm bidha hic kullanamadim günde yarım saat bile gerçekten çok ise yariyo. Termal esfmanlar taytlar kemerler bile almistm onlarda bazanin içinde duruyor:) bisiklet otoparkta depoda :) bide mekik aleti var oda tasinirken toplam bidha kurmadim. Pilates topuda hira nin oyuncagi oldu:) evde spor salonu acabilck kapasitedeyim aslında ama BN hala useniyorm

bizmki yatak odasinda değil üst katta hira uyaniksa yanmda olması grekiyo. Uyuyosada alt katta uyuyo sesi çok duyamam hira yi uyanirsa diye binemiyorm.

BN gecen hafta yaptm iste o hatayi
Hmm yanına alsan uyurken yatırabilceğin biyer yokmu minder yorgan falan yer yatağı yap olmadı :)

Altına serilen pedler var diye biliyorum ses çıkarmasın diye

Kızlar ya betülün peynirli çubuklarından yedim 3-4 tane canım istiyo valla bi oaketi yerim marketten galeta ya kellogs un krakerlerinden mi alsam ne dersiniz

Altına serilen pedler var diye biliyorum ses çıkarmasın diye
eşime söylicem ayarlasın bişiler çok acayip spor yapasım geldi

Kızlar ya betülün peynirli çubuklarından yedim 3-4 tane canım istiyo valla bi oaketi yerim marketten galeta ya kellogs un krakerlerinden mi alsam ne dersiniz
ben beş paket bile yerim pirinç patlaklarından falan alsan etiformunda çubuğu var yada ondan ama yine pi paket yeme :))

Bende ara olarak 1 ceviz ve yeşilçay
Öğlende öyküye tarhana yaptım kalanını yicem belki 1 dilim ekmek bakalım bi yedireyim de banada bırakır inş :)

eşime söylicem ayarlasın bişiler çok acayip spor yapasım geldi

ben beş paket bile yerim pirinç patlaklarından falan alsan etiformunda çubuğu var yada ondan ama yine pi paket yeme :))
Ay alayım en iyisi akşama eşim gelince market var yakında sayılır ama bayır aşağı inmem lazım bebek arabasıyla zor oluyo belim ağrıyo sonra

öğle yemeği olarak yine nesfit tercih ettim çünkü yemeğe inmeye üşendim az biraz oysaki ne güzel iki merdiven iner çıkardım

Hmm yanına alsan uyurken yatırabilceğin biyer yokmu minder yorgan falan yer yatağı yap olmadı :)
Bnm.kiz çit sesine uyaniyo ayni ben :) annem gelince tekirdgan artık baslicm bir ay snra gelick gerçi ESM evdeyken kullanicm bide

Ara öğün yeşil cay öğlen bir elma findik biraz. CNm bisey istemiyo. Valla ben normalde yemiyodm bukdr şey saglikli beslenmek aslında daha çok yemekmis. Günde iki kere yemek yiyodm ben sabah aksam. Gün icnddede cips tatli fln.

Ara öğün olarak yarım armutla biraz şeftali yemiştim

Öğle yemeği de yoğurt salatalık taZe fasülye yedim

Ara öğün olmadı öğlen üç parça kanat yedim. Akşama da taze fasulye bulgur cacık yapıcam. Haftada bir fix menüdür kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…