- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
bugün benim abimde doğum günü akşam oraya uğrıcaz ama ben pastayı sadece koklıcamBenim kahvaltı bi haşlanmış yumurta biraz peynir. Limonlu suyu unuttumakşam da tek kişilik pasta kesicekler sembolik olarak. Yoksa en küçüğü 8-10 kişilik ve ben onun hepsini bi seferde yiyebilecek kadar çok seviyorum.
boşver alma onun yerine askılık al daha az yer kaplar :))Ya bizde koşu bandı filan da yok yer yokki alsam da koyacak
bi çatal alırsın emzikli kadınsın sen olmaz :)bugün benim abimde doğum günü akşam oraya uğrıcaz ama ben pastayı sadece koklıcam
Ekmeklerinin boyutunu bilmiyorum ama 3 dilim çok değilmi dünde söylicektim dedim sanane kapat çeneni bugün dayanamadım :)Domates biber nane şekersiz çay ve 3 dilim ekmek
altına yalıtım yapcak bişeyler bulsan gidermi acaba yine de veya çalıştır eşin yürüsün in sor komşuya ses geliyomu diye :)boşver alma onun yerine askılık al daha az yer kaplar :))
şakası bi yana benimki ses de yapıyo akşam o saatte yapsam alt komşu kapıya dayanır diye de yapamıyorum
aslında bi çalıştırıcam kapıyo geliyor mu diye ama gelirse çok utanırım diye vazgeçiyorumbi çatal alırsın emzikli kadınsın sen olmaz :)
Ekmeklerinin boyutunu bilmiyorum ama 3 dilim çok değilmi dünde söylicektim dedim sanane kapat çeneni bugün dayanamadım :)
altına yalıtım yapcak bişeyler bulsan gidermi acaba yine de veya çalıştır eşin yürüsün in sor komşuya ses geliyomu diye :)
bizmki yatak odasinda değil üst katta hira uyaniksa yanmda olması grekiyo. Uyuyosada alt katta uyuyo sesi çok duyamam hira yi uyanirsa diye binemiyorm.Benimki yatak odasında öykü uyanmıyo sesine yürüdüm bikaç kere ama işte kaldı öyle yatağına koyup oyuncak falan versen oyalanmazmı bi de bigün dene uyancakmı uyanmazsa yürürsün
BN gecen hafta yaptm iste o hatayiBenim kahvaltı bi haşlanmış yumurta biraz peynir. Limonlu suyu unuttumakşam da tek kişilik pasta kesicekler sembolik olarak. Yoksa en küçüğü 8-10 kişilik ve ben onun hepsini bi seferde yiyebilecek kadar çok seviyorum.
Hmm yanına alsan uyurken yatırabilceğin biyer yokmu minder yorgan falan yer yatağı yap olmadı :)bizmki yatak odasinda değil üst katta hira uyaniksa yanmda olması grekiyo. Uyuyosada alt katta uyuyo sesi çok duyamam hira yi uyanirsa diye binemiyorm.
BN gecen hafta yaptm iste o hatayi
Altına serilen pedler var diye biliyorum ses çıkarmasın diyeaslında bi çalıştırıcam kapıyo geliyor mu diye ama gelirse çok utanırım diye vazgeçiyorumyalıtım içinde bişi konabilir mi acaba eşime bi danışayım o anlar ama yapar mı bilmem
A Aysegul1706 bende dicektim çok değilmi diye ama sonra sen hiç yemeden veremiyon kız çatır çatır vermiş bi sus dedim kendime
eşime söylicem ayarlasın bişiler çok acayip spor yapasım geldiAltına serilen pedler var diye biliyorum ses çıkarmasın diye
ben beş paket bile yerimKızlar ya betülün peynirli çubuklarından yedim 3-4 tane canım istiyo valla bi oaketi yerim marketten galeta ya kellogs un krakerlerinden mi alsam ne dersiniz
Ay alayım en iyisi akşama eşim gelince market var yakında sayılır ama bayır aşağı inmem lazım bebek arabasıyla zor oluyo belim ağrıyo sonraeşime söylicem ayarlasın bişiler çok acayip spor yapasım geldi
ben beş paket bile yerimpirinç patlaklarından falan alsan etiformunda çubuğu var yada ondan ama yine pi paket yeme :))
Bnm.kiz çit sesine uyaniyo ayni ben :) annem gelince tekirdgan artık baslicm bir ay snra gelick gerçi ESM evdeyken kullanicm bideHmm yanına alsan uyurken yatırabilceğin biyer yokmu minder yorgan falan yer yatağı yap olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?