Son 10 kg için

Eşim Fransa'dan füme et ve peynir çeşitleri getirmişti, kahvaltı tabağımı o hazırlamış hiç beğenmedim tatlarını ancak tadımlık bakabildim :)) yarım yumurta, 50 gr kadar füme et, 50 gr kadar peynir, üç zeytin yarım kepek ekmeği

Yatak odasnin camlarni sldm perdelerni yikadm astm.hiranin kisliklari kuculenleri kaldrdm sabhtan beri yeni otrdum. Smdi bimden aldgm buyuk boy meyveli yogurdumu yicem.

Annmde bni bklemis ben islere kaptrdim evde kendmi. Aksama akrabamzn dgnu var gtmicem bi bahane bulup. Birazdan yuruyuse gidicem

İlk resim benim şu anki halim. Hükümet kadın ben oluyorum şu anda yani:))) ikinci resime bakıp gaza geliyorum ama.
Maşallah büyük fark var bence supersin hiraysen.
sagl canm eylulde evlilik yildonumuzde cekilmistm ilk resmi 73 kiloydum orda. İkinci resm 66 kilo halim yani buhafta cekildm. Bnde eski resmlere baktm gece oyle anladm baya fark varmis. Kske ozman dha baslasaymisim diyete. Ne gysem firtliyodu heryerm. İnsallah azim gelir snada cnm ama busabhki kahvalti ciksssss olmamis :)

Ooo bayagi fark var canim
bn yok diyodm resmlere bakinca anladm.dhada gaza geldm yaza kdr iki kilom var vericm allahin izniyle fitanne olucazzzz :)

ayy sen bana gtir onlari ben cok severm :))

Biz de parka çıktık hala kahvaltıyla duruyorum gerçi 1.30 da yemiştim. Şimdi bi sade Türk kahvesi içiyorum

Aksam
Bir tabak bezelye yemegi
İki dilim ekmek
Tavuklu pilav yapiyorum ece huysuzlandi gec kaldim pilavi yapmakta cok aciktigim icin bezelyeden yedim aksam pilav yemem insallah

Selamlarr bugün giremedim
Annemdeydim sabah kahvaltı yapcaktım ablamla kendisi 47 kiloyla ölüm diyetinde omlete koyduğum zyağı miktarını çok buldu :) kavga ettik bende çıktım eve geldim :)

Kahvaltı yapamadım tabi
1 muz yedim

Öğlen
3 köfte 1 dilim ekmek salata

Pazara gittim nescafe içtim orada

Eve gelince sade türk kahvesi
Yeşilçay 5 çilek

Akşam yemeği şimdi yiyorum
Az bişey enginar yemeği 3 yk pilav salata

Akşamda bi filtre kahve içerim belki 3-5 çilek daha o kadar

Benim kizkardesimde ben kilolarimla mutluyum kendimle barisigim der ama gizli gizli tartili kilosunu hicbir zaman soylemez gizli gizli diyetler yapar en son bana yine ayni seyleri soyledi bende sinir oldum tabi ben saftirik safiye herseyi soyluyorum ya soylememeye karar verdim soylemiyorum rejimde oldugimu istedigim kiloya gelince ayy bu yaz gelince birden zayifladim suzuldum iyice diycem

Bugn 7000 adm.Eve geldgmde ter icndeydim atletimde kru yer yoktu. Dus alip yemek hazirladm. Hergun yapicm yuruyusu bi engel cikmazsa.
Aksam yemegi saat 7 de yedm
5 kofte biraz patates
İki salatalik tursusu
Bir bardak ayran
Bir dlim ekmek

Aynı benim kızkardeşim

Şimdi geldik eve 7000 adım 346 kalori yakmışım :)))
Dışarda bi çiğköfte yedim dürüm
Akşam yemeği geçe kaldı eşim şimdi yapıyor. 4-5 yçrane pirzola yerim salata yanında.
Haftasonları hep böyle ya bu tutmuş halim yani eşime kalsa abartırız iyice

Off offf butn gun neguzl diyet yaptm esimin gazabna ugradm. Surekli gittgmz yere gittik arkadaslarla 45 lige. Br bira ile cerez yedm azcikta cips. Mahfldm bennnnnn fazla ckcm tartida kesin.cok farkediyo cnku

Akşam menümü Azadla değiştim ben üç azad 5 pirzola yedi
Akşam banyodan sonra tartıldım 62,2 yine yeni trendim de bu rakam oldu küsüratına kadar neyse yarın eşime rağmen ayar çekicem kendime ve pazartesi 61 Li bi rakamla çıkıcam karşınıza sonraki hafta 60 sonraki hafta 59 olucam.

Ha ha ha pirzola canavari Azad benim hedefimde 59 ama 58 de olsa fena olmaz

Bende aksam yemegimi tek basima sadece bezelye olarak yemistim sonra tavuklu tereyagli pilav yaptim bizimkilerle 3 kasikta pilav yedim canim cekti

Kızlar adımı hangi uygulamayla sayıyosunuz
Bende walkloger var bugün 5455 adım saymış
Dün bi de google fit indirdim o da 2 saat 11 dk 9265 adım yazmış yürümeme

Ama ben walkloger la 10 bin yaptımmı gerçekten yürümüş hissediyorum google fit yanlış gibi

Diyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, iPhone adımsayarla birebir aynı sonuç veriyor. Ben bu uygulamayı yediğini içtiğimi kaydetmek ve su içmek için kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…