Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarla doyuyormusunuz?Ara çay
Akşam 4 yk yoğurt 1 salatalık doğradım taze nane
Öğleni anca eritir
Akşamda filtre kahve içiciğiimm
öğlen bi tabak kısır gömünce doyuyosun :)Bunlarla doyuyormusunuz?
Az yememişin valla :) 2 dilim ekmek 6 köfte bi de pattis ohooBen de 7500 adım :) ama deli gibi şiştim yine. Az da yesem artık akşam yemekleri rahatsız etmeye başladı beni
Ama kalori hesabımda az çıktıAz yememişin valla :) 2 dilim ekmek 6 köfte bi de pattis ohoo
Kolada gaz yapmıştır
Aslinda bu corbayi tam regl olurken iceceksin reglden sonra odem gidiyor ya bu corba sayesinde daha da cok mu gider acabaEki Görüntüle 1815306 kızlaarr ödem için çorba tarifi :)
Akşam içilmesi tavsiye ediliyormuş
Diyetisyen vermiş teyzeme
Bu benim bir Zaman'lar yaptığım lahana diyeti çorbasına benziyor bi tek lahana eksik. Sürekli çiş yaptırıyor bu çorba ayrıca tadı da iğrençEki Görüntüle 1815306 kızlaarr ödem için çorba tarifi :)
Akşam içilmesi tavsiye ediliyormuş
Diyetisyen vermiş teyzeme
kalori hesabı yaparsan zaten otur pasta ye :)Ama kalori hesabımda az çıktı
olabilir mantıklı denemek lazımAslinda bu corbayi tam regl olurken iceceksin reglden sonra odem gidiyor ya bu corba sayesinde daha da cok mu gider acaba
kesin iğrençtir zaten bu kadar şeyi karıştırınca ayrıca rokanın çorbada işi neBu benim bir Zaman'lar yaptığım lahana diyeti çorbasına benziyor bi tek lahana eksik. Sürekli çiş yaptırıyor bu çorba ayrıca tadı da iğrenç
İlk resim benim şu anki halim. Hükümet kadın ben oluyorum şu anda yani:))) ikinci resime bakıp gaza geliyorum ama.Oncesi ve sonrasi yaptm motive icn.
Biri eylulde cekildi biri bu ay aradaa cok zman yok :) hukumet gbiymisim bee