• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kizlar diger topige yazmistim idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanirim cok yanma var evde ilacim vardi dr vermisti daha once onu icmeye basladim ama bu sayede cokta su icmeye basladim girip cikip su iciyorum dr bol su ic demisti idrar asitli olurmus ve orayi yara yaparmis ne kadar su icersen o kadar asit azalir enfeksiyon gecer demisti belki bahane oldu zayiflamaya da etkisi olur

Kızlar adımı hangi uygulamayla sayıyosunuz
Bende walkloger var bugün 5455 adım saymış
Dün bi de google fit indirdim o da 2 saat 11 dk 9265 adım yazmış yürümeme

Ama ben walkloger la 10 bin yaptımmı gerçekten yürümüş hissediyorum google fit yanlış gibi
s health kullaniyorm cnm google playdan iniyo. Smsungun kendi uygulamasi

Kizlar diger topige yazmistim idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanirim cok yanma var evde ilacim vardi dr vermisti daha once onu icmeye basladim ama bu sayede cokta su icmeye basladim girip cikip su iciyorum dr bol su ic demisti idrar asitli olurmus ve orayi yara yaparmis ne kadar su icersen o kadar asit azalir enfeksiyon gecer demisti belki bahane oldu zayiflamaya da etkisi olur
evt su icmek odemde attiriyo

Bn az yeme planlari kurarken sabhn korunde kaldirdi esm kahvltiya gdlim dye. Yarin tarti gnu diyorm guluyo :))

Günaydın
Kahvaltı
1.5 dilim ekmek
Domates salatalık peynir
Yarım yağda yumurta 4 sucuk
2 fincan çay

Öyküye ayakkabı bakmaya gidiyorum şimdi hasarsız birgün olucak

Kahvaltiya gttik hic yazmiym yedklermi.bugn.
Smdi piknige gdiyoruz bn bugn diyet yapamiyorm

Kahvaltı

Öğle yemeği bamya 1 dilim ekmek

Ara türk kahvesi
Yarım burger king dondurma
5 çilek

Akşam 1.5 çupra salata 1 dilim ekmek
1 bardak kola

Bugn nekdr diyete aykiri sey varsa yedm ictm. Ama yengemlerle yanyana oturuyodk abm kilomuzu tahmin etmeye calisti hepsne fazla fazla syledi benm icn tahmin etmedi sen zaten zayifsin 55 kilomusn dedi. Allah ne verdyse yedm bnde :) bugnluk byle oldu. Buhafta hep piknikte gecti. Yarn tartlcm ynede

Bende aksam mangal yedim kizlar
1 kofte 1 sis iki parca tavuk kanat
İki kucuk parca lavas
Salata
Bir bardak kola
Cok yemedim aslinda eceye yedirdim daha cok sonra da doymus hissettim kendimi

Back