- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
hee iyimiş bakayım bende var mıDiyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, iPhone adımsayarla birebir aynı sonuç veriyor. Ben bu uygulamayı yediğini içtiğimi kaydetmek ve su içmek için kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee iyimiş bakayım bende var mıDiyet Koç'um uygulamasını kullanıyorum, iPhone adımsayarla birebir aynı sonuç veriyor. Ben bu uygulamayı yediğini içtiğimi kaydetmek ve su içmek için kullanıyorum
Tühh telefonumu beğenmedi :)@Apriori123 uygulama adı mı diyet koçum yok google playde sanırım bulamadım
Ben hicbirini indiremedim eski telim guzeldi bozuldu yenisi de oyle cok ahim sahim degil program falan indiremiyorumTühh telefonumu beğenmedi :)
Evet canım DiyetKoçum mor bi logosu var@Apriori123 uygulama adı mı diyet koçum yok google playde sanırım bulamadım
s health kullaniyorm cnm google playdan iniyo. Smsungun kendi uygulamasiKızlar adımı hangi uygulamayla sayıyosunuz
Bende walkloger var bugün 5455 adım saymış
Dün bi de google fit indirdim o da 2 saat 11 dk 9265 adım yazmış yürümeme
Ama ben walkloger la 10 bin yaptımmı gerçekten yürümüş hissediyorum google fit yanlış gibi
evt su icmek odemde attiriyoKizlar diger topige yazmistim idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanirim cok yanma var evde ilacim vardi dr vermisti daha once onu icmeye basladim ama bu sayede cokta su icmeye basladim girip cikip su iciyorum dr bol su ic demisti idrar asitli olurmus ve orayi yara yaparmis ne kadar su icersen o kadar asit azalir enfeksiyon gecer demisti belki bahane oldu zayiflamaya da etkisi olur
Hafta sonu oyle oluyor ama sen yine yarin tartiyi unutma canimKahvaltiya gttik hic yazmiym yedklermi.bugn.
Smdi piknige gdiyoruz bn bugn diyet yapamiyorm
Verdiysen bu kadar yemeni üstüne gelme sakın :/Sularimi hazirladm yarn icn sabh tartilarni merak ediyorm :)