Son 10 kg için

Kızlar nirdesiniizzz bittimi diyetler
Bende burdayım aslında. Ama iradem sıfır bi türlü adapte olamıyorum.hiç bi yol katedemedim. Off bu kiloları nası verecem bilmiyorum. Bugünlerde kafama takılan olumsuz şeylerde çok.sanırım piskolojim de izin vermiyo diyete. Şu bi kaç günü atlatiyim bakalım o zaman gaza gelirim belki.

Bende ayniyim canim son gunlerde rejime adapte olamiyorum bazen az yiyiyorum bazen normal belli olmuyor ama bir sure kendimi biraz ozgur birakmak istiyorum

Busaate kadar deniz kenarndaydik neler yedm ictm ne ben soyliym nesiz bilin. Ama bu hafta izn verdm bende kendme sadece dikkat ediyorm. Ptesi yne kesin arti goruruum oyle gozukuyo ama toparlarm hemen kendme guveniyorm bu konuda. Sok diyetlerle giris yapicm haftaya :)

Gunaydinnn bir haslanmis yumurta ince dlim peynir uc zeytin iki biber bir burgu peyniri nescafe

Günaydıınnn

Kahvaltı
Domates peynir zeytin biber 2 dilim salçalı ekmek yeşilçay

Akşam yemeği beş kaşık zeytinyağlı bezelye üç kaşık zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt bi dilim kepek ekmeği

Kahvaltıdan sonra
Ara 1 muz 1 ceviz

Öğlen tavuk sote yoğurt 1 dilim ekmek

Ara sade türk kahvesi

Akşam için bi fikrim yok anneme gidiyorum inş yemek vardır haber vermedim en kötü peynir ekmek yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…