• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Şu an dolapta çeşit çeşit çikolata, waffle krepleri, baklava, sarma ve halka tatlı var. İlk günlerindeki irademe dönmek istiyorum ha gayret allahım ya. Bu arada dünden bugüne -600 gitmiş. Çok düşük kalorili ve protein ağırlıklı beslendim. Ama acayip gaz sıkışması ca dünden beri bizim bebeler gibi oldum resmen sancıdan kıvrandım tüm gece

Kahvalti biber domates sucuk pisirdm br dlim ekmekle yedm snra beaibiryerde cay ve orta sekerli turkkahvesi

Öğle yemeği 5 kaşık dünden kalan bezelye bi dilim kepek ekmeği üç kaşık yoğurt kürü. Anladım ki gaz sancımın sebebi bu menü yine sancı yaptı :(

Oglen yemegi okuz gbi yedm yarm balik ekmek catalcaya gttik dolasmaya otrdk gol kenarnda. Aksma bisey yemicm. Yarnda patates diyeti yapcm giremeyeblirm foruma zaten sabah oglen aksam patate s yiyo olucam :)))

Akşam tçyemeği bi orta patates fırında 4 kanat fırın bi kase salata tarım kase şehriye çorbası bi dilim ekmek

Kizlar bende bugunden yazayim gectigimiz gunlerde pek dikkatli degildim
Sabah
Bir haslanmis yumurta
Peynir
Azicik bal surdum ekmege
İki dilim ekmek
Ara turk kahvesi
Bir kucuk dilim baklava
Aksam
İki kepce tavuk suyu corba
Bir enginar dolmasi
Yogurt