Disari ciktim yuruyus yaptim eceyi parka goturdum hic durmadan kostuk o onden ben arkadan en son basket oynayan gencler bize bakip guluyordu sahanin etrafinda kac tur attiysak artikBen de
Hadi ya bagrsak tembelligi var sanirm. Bende oyleym ama caylar activialar ve cevzli su iyi geliyo@hiraysen sular hiç de düzene sokmadı beni 4 gündür yine wc yoktu
Ve yediğim acının haddi hesabı yok yani hiç bişey banamısın demiyor
Evdym bugn yarn da buyk ihtimal evde olucam. Bu haftasonu cok kacamak olmaz insallah. Ama cnm cok pasta istiyo benm aseriyorum resmen@Apriori123 @hiraysenyazyagmuru @minnakkartal S Sevgidili5
Kızlaaarrr pazartesiii tartı varr unutmayın haftasonunu ona göre geçirin :)
ben dun borek yiyene kadar iyi gidiyordum cok sinir oldum kendime yedim diye birde aksam yemek yedim ama ekmeksiz yedim bugun dikkatliyim ama yarin esim kahvaltiya gidelim diyor@Apriori123 @hiraysenyazyagmuru @minnakkartal S Sevgidili5
Pazartesi öğlen yersin ne istiyosanSmdi nescafe ve bir napoliten cikolata. Cnm cok tatli istiyo. Oyle tarcin sut flanda kesmez beni. Nerdeyse esime gel waffle yemeye gdelm dicm
Sakin seytana uyma canim tartida istedigin rakami gorecegin gunu dusunSmdi nescafe ve bir napoliten cikolata. Cnm cok tatli istiyo. Oyle tarcin sut flanda kesmez beni. Nerdeyse esime gel waffle yemeye gdelm dicm
Suan oyle dusnuyorm cnm oyle kandiriyorm kendmi.Sakin seytana uyma canim tartida istedigin rakami gorecegin gunu dusun
Ayy ben pazartesiyi unuttum@Apriori123 @hiraysenyazyagmuru @minnakkartal S Sevgidili5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?