Hahahh ben olsam kesin gulerdim.. :)@hiraysen hani kadinla menapozdan konusuruz dedim ya kadinin hirkasi var ikide bir cikariyor ustunden geri giyiyor her defasinda da bana bu menapoz beni mahvetti dedi
Guldum zaten hemen birde bana cok zor geliyor bu cocuklara bakmak menapozluyum ya hemen sikinti basiyor beni dedi:)))Hahahh ben olsam kesin gulerdim.. :)
Hic tutamam kendmi ben.
Ayyy yazık bu ne ya. Senin komşuların hepsi tımarhanelik
Ben de hala smear vercem üşeniyorum. Kaç aydır benim de müthiş baş Ağrı'm oluyor yaİyi olur canim benimde taktirali bir sene olacak nisanda bende istiyorum kontrole gitmeyi hem smear veririm birde su adet donemindeki bas agrimi sorcam
Evet canım maalesef tek tesellim taşınacak olmamAyyy yazık bu ne ya. Senin komşuların hepsi tımarhanelik
gitmek lazım canim ama şu baş agrim olmasa ben gitmeyi sallardim biraz istiyorum bakalım bir dahaki adet tarihi gelmedenBen de hala smear vercem üşeniyorum. Kaç aydır benim de müthiş baş Ağrı'm oluyor yabi de regl maşallah 10 gün sürüyor benim de gitmem lazım
aç kalmak kilo verdirmiyorr biliyorsun ki yiceksin olmazSabah 200 ml kefir içtim kahvaltı. Ya o değil de tartıldım kıyafetle 64 çıktım, hadi 1 kg saysam kıyafeti 63 yine çok. Daha salı 62 idim ve pzt den beri aç geziyorum resmen ve akşam bişey yemiyorum
Yani dikkat ederek yiyorum tabi ama üstüne kg almak da nedir yahuaç kalmak kilo verdirmiyorr biliyorsun ki yiceksin olmaz
Kilo degildir canim o belki vucudun odem yapmistir olabilir rejime devam et bu durum yaniltici benceSabah 200 ml kefir içtim kahvaltı. Ya o değil de tartıldım kıyafetle 64 çıktım, hadi 1 kg saysam kıyafeti 63 yine çok. Daha salı 62 idim ve pzt den beri aç geziyorum resmen ve akşam bişey yemiyorum
Ben deİki uc parca borek yedim kizlar tutamadim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?