aman sende kimseye hayır diyemiyosun :) çıkıyorum şimdi başka zaman inş deseydin :)İslerimi ayarliyordum ece uyaninca disari cikariz diye karsi binada komsunun annesi var torunlarina bakiyor balkondayken seslendi sana kahve icmeye gelcem diye cikamayacagim maalesef birde kadinla hic dialogum yok yasi benden buyuk ne konuscam ben onunla benim evde cocuklar varya annaneler torunlarini oynatmaya getiriyor bana
bnde yemezdm diyete basladgmdan beri yiyorm ama son zmanlarda yne yememeye basladmBende ogle yemeyi yemiyorum kahvaltiyi gec yaptigim icin belki bilmiyorum ama yillardir ben ogle yemegi yemem hatta gunduz oturmasina gittigimde ikramlari bile zor yiyiyorum
Evet canim ya sinirden ölmek uzereyim mutfaga kahve yapmaya gittim torunu 11 aylik ecenin yanagini oyle kotu isirmiski ece ne agladi ne bagirdi buz falan koydum cocugumun yuzunde dis izleri var bir daha gelcem derse kabul etmeyecegim birde gelince ben eceyi parka goturecektim dedim giderken bana da soyle birlikte gidelim diyor delimidir nedir asla bir daha yan yana gelmemaman sende kimseye hayır diyemiyosun :) çıkıyorum şimdi başka zaman inş deseydin :)
Soktayim
Aynen canim ben hic gitmiyorum o da gel falan diyor ama ben gitmiyorum moralm cok bozuldu cocugun yuzune baktikca daha da uzuluyorum birde aksam esim gorunce sinirlenecek asla muhattab olmam ben aksama kadar gozum gibi bakiyorum bir yerine zarar gelmesin diye hayir ecede karsi koyar normalde vurur ama hic sesini cikarmadi onun kucuk oldugunu fark etti sanirim o yuzden uykuda uyumadi kalkti hep salak annesinin insanlara hayir diyememesindenSoktayim( iste buyuzden komsuluk yok bende ne komsuya gderm ne bana gelsinler. Yazk eceye ya uzuldm nasl acimistir byle bisey oldgu icn bnce brdha muhattap bile olma
ah kıyamam ne manyak insanlar var sahip çıksana çocuğuna geçmiş olsun
Aynen canim bir daha asla bir araya gelmem zatenah kıyamam ne manyak insanlar var sahip çıksana çocuğuna geçmiş olsun
canim reglin devam ediyormu benim bitiyor gibi bugun gelmedi pek benim esim eve poset poset abur cubur alir ama hicbir zaman evde durmaz hemen yiyiyor benimkiler o yuzden istesemde bulamiyorum abur cuburBu regl bugün bitirdi beni kaç gündür ne güzel gidiyodum
Ara
1 halley türk kahvesi
1 sütburger
Akşam yemeği yemesemmi diyorum ama sonra acıkırsam yemekte yok zaten olmadı bakcam of
Benimde yarın biter heralde damla damla devam eder sinir şey yarın görümcemle doktora gitcez kontrolu var benim doktora gidiyo zaten sorcam hemde muayene olcam bakalım duruyomu yerinde 1 sene oldu :)Aynen canim bir daha asla bir araya gelmem zaten
canim reglin devam ediyormu benim bitiyor gibi bugun gelmedi pek benim esim eve poset poset abur cubur alir ama hicbir zaman evde durmaz hemen yiyiyor benimkiler o yuzden istesemde bulamiyorum abur cubur
İyi olur canim benimde taktirali bir sene olacak nisanda bende istiyorum kontrole gitmeyi hem smear veririm birde su adet donemindeki bas agrimi sorcamBenimde yarın biter heralde damla damla devam eder sinir şey yarın görümcemle doktora gitcez kontrolu var benim doktora gidiyo zaten sorcam hemde muayene olcam bakalım duruyomu yerinde 1 sene oldu :)
Kontrol önemli :))İyi olur canim benimde taktirali bir sene olacak nisanda bende istiyorum kontrole gitmeyi hem smear veririm birde su adet donemindeki bas agrimi sorcam
Aynen canim ya benim kardesimin cok kanamasi oluyordu gitti spiral kaymis ama hamile kalmadi yeni kaymisti herhaldeKontrol önemli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?