Son 10 kg için

Öyküde şimdi kalktı yedircem onu çıkcaz dün 7bin yapmışız bugün bakalım kısmet :)

aman sende kimseye hayır diyemiyosun :) çıkıyorum şimdi başka zaman inş deseydin :)

Ara bol tohumlu bi kase yogurt. Acayip tok tutuyo bunu sirf aksamm yemegini cok yememek icn yiycem busaatte

Eklentiler

• 1459429990601.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 28
Kuzenime gittim iki bohça börek yedim çay falan akşam yemeği yemiycem. Dün yapamadım ama bugün yoğurt kürünü yapıcam. Regl oldum diye dün deli baş Ağrı'm vardı vurdum kafayı yattım.

Alkali su siparisi verdm smdi farmasiden geldgi gbi baslicm herseyi denedm anasni satim

aman sende kimseye hayır diyemiyosun :) çıkıyorum şimdi başka zaman inş deseydin :)
Evet canim ya sinirden ölmek uzereyim mutfaga kahve yapmaya gittim torunu 11 aylik ecenin yanagini oyle kotu isirmiski ece ne agladi ne bagirdi buz falan koydum cocugumun yuzunde dis izleri var bir daha gelcem derse kabul etmeyecegim birde gelince ben eceyi parka goturecektim dedim giderken bana da soyle birlikte gidelim diyor delimidir nedir asla bir daha yan yana gelmem

Soktayim ( iste buyuzden komsuluk yok bende ne komsuya gderm ne bana gelsinler. Yazk eceye ya uzuldm nasl acimistir byle bisey oldgu icn bnce brdha muhattap bile olma
Aynen canim ben hic gitmiyorum o da gel falan diyor ama ben gitmiyorum moralm cok bozuldu cocugun yuzune baktikca daha da uzuluyorum birde aksam esim gorunce sinirlenecek asla muhattab olmam ben aksama kadar gozum gibi bakiyorum bir yerine zarar gelmesin diye hayir ecede karsi koyar normalde vurur ama hic sesini cikarmadi onun kucuk oldugunu fark etti sanirim o yuzden uykuda uyumadi kalkti hep salak annesinin insanlara hayir diyememesinden

Burayida mesgul ettim kizlar kusura bakmayin ilk buraya yazdim disari cikamiycam diye ya buradan devam etmek zorunda kaldim

Bu regl bugün bitirdi beni kaç gündür ne güzel gidiyodum

Ara
1 halley türk kahvesi
1 sütburger

Akşam yemeği yemesemmi diyorum ama sonra acıkırsam yemekte yok zaten olmadı bakcam of

ah kıyamam ne manyak insanlar var sahip çıksana çocuğuna geçmiş olsun
Aynen canim bir daha asla bir araya gelmem zaten
Bu regl bugün bitirdi beni kaç gündür ne güzel gidiyodum

Ara
1 halley türk kahvesi
1 sütburger

Akşam yemeği yemesemmi diyorum ama sonra acıkırsam yemekte yok zaten olmadı bakcam of
canim reglin devam ediyormu benim bitiyor gibi bugun gelmedi pek benim esim eve poset poset abur cubur alir ama hicbir zaman evde durmaz hemen yiyiyor benimkiler o yuzden istesemde bulamiyorum abur cubur

Benimde yarın biter heralde damla damla devam eder sinir şey yarın görümcemle doktora gitcez kontrolu var benim doktora gidiyo zaten sorcam hemde muayene olcam bakalım duruyomu yerinde 1 sene oldu :)

Benimde yarın biter heralde damla damla devam eder sinir şey yarın görümcemle doktora gitcez kontrolu var benim doktora gidiyo zaten sorcam hemde muayene olcam bakalım duruyomu yerinde 1 sene oldu :)
İyi olur canim benimde taktirali bir sene olacak nisanda bende istiyorum kontrole gitmeyi hem smear veririm birde su adet donemindeki bas agrimi sorcam

Aksam yemegi
Buyuk kasikla bir kasik taze fasulye
İki yemek kasigi makarna
Bir dilim ekmek
Aslinda zor yedim kizlar uykum var cok yemek yiyesim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…