• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

@hiraysen sana yeme diyen yaz yagmuru iki tane baklava yaninda iki parca dondurma yedi ama tek suclu esim bugun tatli almis ben eceyle ugrasirkende tabaga koyup getirmis benim rejim bozuldu dun borek bugun tatli yarinda kahvaltiya gidelim diye tutturdular:(

Benimde misafir olunca yidik :) aslında çok kaçırmadım ama ekmek yedim biraz birazda helva bi dublede rakı :) çok kaçmadı çok :KK53:
Biz tartıyı çarşambaya alalım tekrar pazartesi yüz karası olcak :KK45:

2 haşlanmış yumurta = 0 birim
3 dilim hindi füme(abartıyorum 100 gr olsa)= 1 birim
(100 gr yoktur ama öyle diyeyim)kaşar=1 birim
Lorlu maydanoz (100 gr diyeyim)=2 birim
Yeşil çay =0 birim
Kahvaltı toplam=4 birim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 44
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir zeytin az yumurta sahan öykünün omleti
Yarım dilim ekmeğimi chokella lı yedim
2 fincan çay
Az şekerli türk kahvesi

Ara muz

Sabhtan beri evde ustalar var. Esim mutfaga raf takiyodu matkap dogalgazin su borusuna denk geldi su fiskirdi heryere. Tesisatci cagrdik anca yeni bitti isi. Bnde o arada pazara gittm smdi mutfgi temzlicez esmle brlikte camur resmen yerler.
Sabh kahvltisi bir gulboregi domates salatalik cay
Oglen yiyemedm
15.30 da aksam yemegi hamsi salata ve iki dlim ekmek

Yemegi erken yedm bu aksam yarn eksi cikarm insallah tartida :)
Gerci erken yesem nolur bu aksam benim yememi bekleyen magnum var ou yemeden yatarsam kesn ruyama girer :)

Öğlen 1 havuç =4 birim
Ara 200ml yarım yağlı süt tarçınlı=10
1 kare bitter =2 birim
Toplam=16

Akşam da eşimle protein akşamı yapıcaz :)
Kanat, bonfile, köfte, böbrek ızgara.
Böbrek 1, köfte 1 , bonfile 0, kanat 0
Akşam toplam= 2 birim

Günü 22 birim karbonhidratla kapatıcam inşallah :)

Yemegi erken yedm bu aksam yarn eksi cikarm insallah tartida :)
Gerci erken yesem nolur bu aksam benim yememi bekleyen magnum var ou yemeden yatarsam kesn ruyama girer :)
Pastası olanın uykusu olmazmış zaten ben de senin gibiyim. O yüzden %70 lik bitter karam aldım, kriz anında bi kare yerim

Dünkü ymeek bozdu beni of ya tam düzene sokuyorum bişey oluyo bence hiç iyi bir fikir değilmiş pazartesi geri alıyorum fikrimi :)
Ben yarın yine kesin artıyım

Dünkü ymeek bozdu beni of ya tam düzene sokuyorum bişey oluyo bence hiç iyi bir fikir değilmiş pazartesi geri alıyorum fikrimi :)
Ben yarın yine kesin artıyım
Evet hic ise yaramadi pazartesiye almak ya bende bu adam oldukca zor zayiflarim kendi yiyiyor yiyiyor kilo almiyor beni de yediriyor ama ben aliyorum ondan sonra yok gobegin cikti yok kilo aldin soyleniyor:KK43:

Back