Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalori saymakta işe yarıyomuş ama ben düzgün kalori listesi olan biyer bulamadımBugün karbonhidrat sayarak beslenicem, becerirsem yeni yöntemim olacak
Protein hem tok tutuyo hem hızlı kg verdiriyormuş. Bi de ben kepek de olsa ekmek yememeye çalışcamKalori saymakta işe yarıyomuş ama ben düzgün kalori listesi olan biyer bulamadım
Zaten artık kahvaltıya düştük iyice 1 dilim :)Protein hem tok tutuyo hem hızlı kg verdiriyormuş. Bi de ben kepek de olsa ekmek yememeye çalışcam
Pastası olanın uykusu olmazmış zaten ben de senin gibiyim. O yüzden %70 lik bitter karam aldım, kriz anında bi kare yerimYemegi erken yedm bu aksam yarn eksi cikarm insallah tartida :)
Gerci erken yesem nolur bu aksam benim yememi bekleyen magnum var ou yemeden yatarsam kesn ruyama girer :)
Esime yedirdm bikere isirdm sadece cnm istemiyo benm dedmPastası olanın uykusu olmazmış zaten ben de senin gibiyim. O yüzden %70 lik bitter karam aldım, kriz anında bi kare yerim
Evet hic ise yaramadi pazartesiye almak ya bende bu adam oldukca zor zayiflarim kendi yiyiyor yiyiyor kilo almiyor beni de yediriyor ama ben aliyorum ondan sonra yok gobegin cikti yok kilo aldin soyleniyorDünkü ymeek bozdu beni of ya tam düzene sokuyorum bişey oluyo bence hiç iyi bir fikir değilmiş pazartesi geri alıyorum fikrimi :)
Ben yarın yine kesin artıyım