• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

İyi olur canim benimde taktirali bir sene olacak nisanda bende istiyorum kontrole gitmeyi hem smear veririm birde su adet donemindeki bas agrimi sorcam
Ben de hala smear vercem üşeniyorum. Kaç aydır benim de müthiş baş Ağrı'm oluyor ya :( bi de regl maşallah 10 gün sürüyor :( benim de gitmem lazım

Sabh kalkinca 750 ml ceviz suyu ictm
Smdi kahvlti yapcm
tereyagnda yumurta
Domates biber maydonz
Cok az peynir
Bir dlim tam bgday ekmegi
Cay

Ayyy yazık bu ne ya. Senin komşuların hepsi tımarhanelik
Evet canım maalesef tek tesellim taşınacak olmam:(
Ben de hala smear vercem üşeniyorum. Kaç aydır benim de müthiş baş Ağrı'm oluyor ya :KK43: bi de regl maşallah 10 gün sürüyor :KK43: benim de gitmem lazım
gitmek lazım canim ama şu baş agrim olmasa ben gitmeyi sallardim biraz istiyorum bakalım bir dahaki adet tarihi gelmeden

Sabah 200 ml kefir içtim kahvaltı. Ya o değil de tartıldım kıyafetle 64 çıktım, hadi 1 kg saysam kıyafeti 63 yine çok. Daha salı 62 idim ve pzt den beri aç geziyorum resmen ve akşam bişey yemiyorum :(

Sabah 200 ml kefir içtim kahvaltı. Ya o değil de tartıldım kıyafetle 64 çıktım, hadi 1 kg saysam kıyafeti 63 yine çok. Daha salı 62 idim ve pzt den beri aç geziyorum resmen ve akşam bişey yemiyorum :KK43:
aç kalmak kilo verdirmiyorr biliyorsun ki yiceksin olmaz

Sabah cevizli su
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir 1 dilim ekmek
Öğlen köfteci ramizde köfte söledik ama çö öyküyle beraber yedik yarım porsiyon yedim yani

Görümceyle gittik doktora sordum kontrolu önümüzdeki ay gel sende dedi doğuma falan gitmiş kaymış randevuları ondan öbür aya attı

Sabah 200 ml kefir içtim kahvaltı. Ya o değil de tartıldım kıyafetle 64 çıktım, hadi 1 kg saysam kıyafeti 63 yine çok. Daha salı 62 idim ve pzt den beri aç geziyorum resmen ve akşam bişey yemiyorum :KK43:
Kilo degildir canim o belki vucudun odem yapmistir olabilir rejime devam et bu durum yaniltici bence

Back