Kendi zayf tabbi bi de erkekler kolay kilo veriyorEvet hic ise yaramadi pazartesiye almak ya bende bu adam oldukca zor zayiflarim kendi yiyiyor yiyiyor kilo almiyor beni de yediriyor ama ben aliyorum ondan sonra yok gobegin cikti yok kilo aldin soyleniyor
onlar dogursa bizden beter olurlar kadinlar daha hirsli erkekler oyle degilKendi zayf tabbi bi de erkekler kolay kilo veriyor
Bayılırım halka tatlıya ya geçen eşim getirmiş bi de sen seversin diyo pislik. Yanında da cevizli sarma ve baklava vardı, yememiştimOfff ya bizm aile dostlarimzla gerci dostmu dusmanmi bilemedim
Disari ciktk hirayi anneme birakip tatliciya grdik gozum dondu resmen. Bi tarafa donuyorum pastalar bi tarafa donuyorm tatlilar o nasil bi dukkandi hala aklim ordan:)
İki top profiterol yedm busaatte yarmda kerane tatlisi. Mahfoldm ben
Ben cumartesi bir arkadaşa gittim derken eşim aradı tatlı alıyorum hangisinden istiyorsun diye sordu arkadasda yanımda rejim yaptığımı da söylemedim ya al işte diyorum e sen cevizli baklava seviyorsun ondanmi alayım yoksa başka tatlimi alayım diyor fark etmez al ne istersen diyorum yok sen söyle ne istiyorsan diyor valla o anda terledim boncuk boncuk ben arkadasdayim ne alırsan al dedim hiim iyi uzatmayayim ben alayım birşeyler dedi gitmiş yine cevizli baklava almış ben seviyorum diye alma ya alma arkadaş benim sevdiğimi diyemiyorumda yedim bende hemde dondurmayaBayılırım halka tatlıya ya geçen eşim getirmiş bi de sen seversin diyo pislik. Yanında da cevizli sarma ve baklava vardı, yememiştim
HayırVeeee tartı çarşambaya dönsün diyenler
Dönsün dönsün belki kaç gündür aldiklarimi çarşamba ya kadar veririm bendeVeeee tartı çarşambaya dönsün diyenler
Büyük patron kabul etmiyor :) cezamızı çekeceeeezzzDönsün dönsün belki kaç gündür aldiklarimi çarşamba ya kadar veririm bende
O zaman en büyük cezalı benim yarınBüyük patron kabul etmiyor :) cezamızı çekeceeeezzz
Benimde kalır yanım yoktur diye düşünüyorum yalnız hakket bi kendime gelmem lazım şaka maka haftalar uçuyo gidiyo nisan geldi bundan sonra çok dikkatli olucam yerimde sayıyorum ancaO zaman en büyük cezalı benim yarın
Bu hafta hepimize ders olur işte bi daha haftasonu dikkat ederizBüyük patron kabul etmiyor :) cezamızı çekeceeeezzz
evde olsa bnde yemezdmde tatlicida olmadiBayılırım halka tatlıya ya geçen eşim getirmiş bi de sen seversin diyo pislik. Yanında da cevizli sarma ve baklava vardı, yememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?