Son 10 kg için

Sabah kahvaltı yapamadım. Yigiti hastaneye götürdük. Yine pipi sorunumuz varda:) gata nın bahçesinde iyi bi yürüyüş yaptık doktoru bulucaz diye ordan oraya ordan oraya. Baya bi adim atmisimdir.Sünnet yolu görünüyo bize bu gidişle bu arada cuma belli olacak.
Öğle gelince bi çorba içtim. Şimdi bi Nescafe. Bacaklarim nasıl ağrıyo bide.akşama kuru fasulye var. Saat beşte yiyip yemek işini bitiriyorum bugün de.yine az su içtim

Gecmis olsun canim sunnet olursa rahatlar hayirlisi olsun

Pazarda yarim simit yedim bol yuruyus ve kosu yaptim ece sayesinde kafesten cikan kus gibi cocugum bir o tarafa bir bu tarafa kostu durdu parkta oynadik biraz parkta oynamasini bile bilmiyor cok zor getirdik gelene kadar agladi bana kafasiyla vurdu surekli o kadar terledimki bundan sonra cikartcam disari hava soguk gunler kisa diye yetisemiyordum eve artik daha rahat cikariz uzuldum cocuguma

Dışarda iki lahmacun söyledim biri Azad'a biri bana. Azad yediğini fazlasıyla kustu benim yediğim de resmen sırtımdan gitti :/ akşam yemem heralde acayip sinirlendim kusma olayına mont galan herşey battı öylece kalakaldık, kendi yeleğimi giydirdim atladım taksiye geldim.
Akşam yemeği olarak yoğurt kürü yiycem sadece

hepsi aynı oluyo öğleden sonra çıkarsın artık bırak işler bitmiyo yemeğini yap yeter
Oğlana da tartıyla cevap vercem sana de :)

Neden kustuki canim hay Allah gecmis olsun bozma moralini cocuk olunca hersey olabiliyor

hepsi aynı oluyo öğleden sonra çıkarsın artık bırak işler bitmiyo yemeğini yap yeter
Oğlana da tartıyla cevap vercem sana de :)
Oyle yapcam canim sabah cocuklar gidincr yatmayacagim aryik isimi halletcem yemegimi yapcam eceyide erken oglen uykusuna yatirip ogleden sonra cikcam yeter valla cociklarda bende evde deli gibi olduk millet pazara kucucuk bebekle gelmis inga inga agliyordu cocuk bizimkiler buyudu artik

Minibüste sallanmaktan heralde midesi kalktı ben de yemek yedirince kahvaltısına kadar kıstı
Olabilir canim bende cok hassasim azicik sallanayim arabada hemen midem bulanir hamileyken bir yere gittigimizde esimi durdurup kusuyordum hep birde ben hic salincakta sallanamam hemen bulanir midem

Akşam yemeğini de yedim bugün erkendeb ohh :)

1 tabak keşkek tabi evde yapılan yalancı oluyo :)

Disardaydik bzde park bahce market market gezdk disarda ikram yedm uc tane geldm hirayi yikadm aksam yemegine saydm ikramlari yemicm acikirsam yogurt yerim

Sade türk kahvesi
2 kaşık tarhana bıraktı cadı :)
Yarım elma

Bu saatten sonra hiiö bişey yok

Malesef hava artk erken kararmadgi icn duzen bozuluyo. Esime dun 6 da hadi yiyelim dedm bu saaate yemekmi yenir dedi :) sanki kisin o saatte yiyen o degildi.
evet canim benim esimde hava kararmadigi icin is yerini kapatamiyor musteri geliyor diye hatta bana en erken ben kapatiyorum diyor ama ben beklemiyorum yazin cok gec oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…