Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey allahım ya adama bak :)Gunaydinn birazdan sahile gdicez esimle orda gozlemeci de khvlti yapcz cani istemis deniz havasi sabah sabah ise gtmedi bnun icn bugn
hiranin pesinde kostururm 6000 adm atarm bugn :)Hey allahım ya adama bak :)
Arkasından bi de yürürüş yapın :)
Ondan götürdü seni demek :)Okdr sey soyledim ac gbi ama hicbisey yiyemedm yiyemiyorm kizlar midem almiyo.
Zeytn peynir domates ceyrek gozleme bir cay bir dlim ekmekle cok az mihlama
Esim yuzun kasik kadar kaldi ye azck diyo :)))
Hic istemiyo basndan beri zayiflamami hcte sevmiyo zayiflari. Balik etli seviyo:)) ama ben balinaydm smdi palamut hamsi olmam imkansizOndan götürdü seni demek :)
iste bende oyleyim cok yiyemiyorum artik midem kuculdu herhalde ekmeksiz doyuyorum onceden doymuyordumOkdr sey soyledim ac gbi ama hicbisey yiyemedm yiyemiyorm kizlar midem almiyo.
Zeytn peynir domates ceyrek gozleme bir cay bir dlim ekmekle cok az mihlama
Esim yuzun kasik kadar kaldi ye azck diyo :)))
Kske disari ckiyorm smdi deseydnİslerimi ayarliyordum ece uyaninca disari cikariz diye karsi binada komsunun annesi var torunlarina bakiyor balkondayken seslendi sana kahve icmeye gelcem diye cikamayacagim maalesef birde kadinla hic dialogum yok yasi benden buyuk ne konuscam ben onunla benim evde cocuklar varya annaneler torunlarini oynatmaya getiriyor bana
Disari cikacaktim ama neyse gel dedim oylemi falan dedi ama sonra geleyim demeyince birsey diyemedim neyse gelsin bakalim menapozdan falan konusuruz:))Kske disari ckiyorm smdi deseydn
Disari cikacaktim ama neyse gel dedim oylemi falan dedi ama sonra geleyim demeyince birsey diyemedim neyse gelsin bakalim menapozdan falan konusuruz:))
Bende ogle yemeyi yemiyorum kahvaltiyi gec yaptigim icin belki bilmiyorum ama yillardir ben ogle yemegi yemem hatta gunduz oturmasina gittigimde ikramlari bile zor yiyiyorumOglen yemicm turkkahvesi smdi