• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Günaydın

Kahvaltı
Omlet domates salatalık biber peynir
1 dilim ekmek çay

Sabah güzel bi rakam gördüm bu hafta şeytanın bacağını kırıp 78 i aşacağım inş

Sen bırak hirayı koşsun sende peşinden dediğin gibi o gözleme başka türlü erimez :)

Okdr sey soyledim ac gbi ama hicbisey yiyemedm yiyemiyorm kizlar midem almiyo.
Zeytn peynir domates ceyrek gozleme bir cay bir dlim ekmekle cok az mihlama
Esim yuzun kasik kadar kaldi ye azck diyo :)))

Ondan götürdü seni demek :)

iste bende oyleyim cok yiyemiyorum artik midem kuculdu herhalde ekmeksiz doyuyorum onceden doymuyordum

İslerimi ayarliyordum ece uyaninca disari cikariz diye karsi binada komsunun annesi var torunlarina bakiyor balkondayken seslendi sana kahve icmeye gelcem diye cikamayacagim maalesef birde kadinla hic dialogum yok yasi benden buyuk ne konuscam ben onunla benim evde cocuklar varya annaneler torunlarini oynatmaya getiriyor bana :confused:

İslerimi ayarliyordum ece uyaninca disari cikariz diye karsi binada komsunun annesi var torunlarina bakiyor balkondayken seslendi sana kahve icmeye gelcem diye cikamayacagim maalesef birde kadinla hic dialogum yok yasi benden buyuk ne konuscam ben onunla benim evde cocuklar varya annaneler torunlarini oynatmaya getiriyor bana :confused:
Kske disari ckiyorm smdi deseydn

Şu saate kadar 2 salatalık yedim. Azadla parka gittik 3000 adım yapmışız ama siz onu 7000 adım sayın valla sırtımdan ter boşaldı peşinde

Back