Son 10 kg için

69 lari gorebilcemmi diyodm smdi 65 i gormeyi cok istiyorm. Onunzdeki ptesi ucundanda olsa gorururm umarm

Kg artmış gibi görünüyor ama eski pantolonlarımın hepsini çıkardım hepsi oluyor artık. Sadece düğme kapatınca üstten göbek mide fırtlıyor ona gıcık oldum. Bugünden itibaren mekik de çekicim her gün onu da yazarım

Ara yarım kutu nesquik
Öğlen yarım tabak kuru fasulye 1 dilim ekmek yoğurt

@minnakkartal tartı günü değiştiiii :)
enee ben bugün tartılmadım haftasonu bol kaçamaklı oldu tahminim 49 küsürlerdeyim hafif göbek pırtladı çünkü akşam tartılıp hayatta yazmam yarın bi uğrarım bende buraya sırf yazmak için sonra haftaya pazartesi gelirim haber verdiğin sağol taklım

Canim regl donemin yaklstiysa hem tartida fazla cikarsin hemde karnin falan siskin olur gecen hafta bende oyleydim simdi regl oluyorum normale dondum

Biz iradesizler nerden azcık daha eksi görsek diye pazartesiye aldık haftaya nolur bilmiyorum

Mantarlı hindi sote bi dilim ekmek. Akşam yemeği sayıcam bunu :/
70 mekik çekyim 3000 adım yaptım

Eklentiler

• image.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 43
Ara yarım havuç soda
Bi de türk kahvesi içicem öykü uyursa rahat vermiyo yoksa

Bende dün oldum sonunda sürüne sürüne ne bu ya :)

Evet canım sancım da var
aynen kizlar bende kotuyum basim agriyordu yine halsizdim cok sabahta 6.15 te kalktim yatmamistim bir daha 2.30 da eceyle yattik ben yeni kalktim ece uyuyor du ki simdi uyandi biraz kendime geldim bu arada bir portakal yedim daha yemek bile yapmadim yemek yapcam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…