Son 10 kg için

Bdv de bi konu var kadın 54 kg vermiş 13 ayda. Azme bak gaza gel :)) ve yılların yerleşik kg ları bizimki gibi iki üç yıllık doğum kg ları değil
Ya benmkide dogum kilosu degl ben evlenmeden oncki kilomdaym suan ergenlikte aldgm kiloyu vermek istiyorm :)
Ama bi insan kilosu kdar kilo verenlere hayret ediyorm 54 kilo nasl vermis ameliyat olmustr o

Ya benmkide dogum kilosu degl ben evlenmeden oncki kilomdaym suan ergenlikte aldgm kiloyu vermek istiyorm :)
Ama bi insan kilosu kdar kilo verenlere hayret ediyorm 54 kilo nasl vermis ameliyat olmustr o
Yok Can'ım değilmiş ameliyat falan yok irade ile vermiş

Akşam yemeği 6.30 da

3 köfte 2 kaşık pilav yoğurtlu havuç bol salata

Sularım bitti şimdi sade içicem :) 2.5 lt oldu

Biliyorum bunu cuma zayıflama yarışmasından bende katıldım bi ara hatta ama benin katıldığım takımda aktif kimse yoktu motive eden bişey yoktu çıktım gerçekten destek olunuyo orda takip ediyorum arada
Bizim topik tırto yaw hem pasta yiyeyim hem haftada üç kg vereyim kafasındayız

Bizim topik tırto yaw hem pasta yiyeyim hem haftada üç kg vereyim kafasındayız
Aynen bi motive olsak çok güzel olur mesela hergün spor zorunluluğu koymalı bu leslie falan var ya herkes yapar onu öyle bişey olabilir ve aburcubur pasta falan filan yok 2 ay sıksak bak sen sonuca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…