Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydettm bende deniym bakalm :)30 U düz mekik, 10 sağ 10 sol mekik, 20 tane de ayaklarımı kaldırıp indirdim alt karın için. Ama yarın 75 düz mekik çekicem. Liste var
Bdv de bi konu var kadın 54 kg vermiş 13 ayda. Azme bak gaza gel :)) ve yılların yerleşik kg ları bizimki gibi iki üç yıllık doğum kg ları değilHavada kararmiyo artk erkn. Yatana kdar nasl dayancam bilmem
Ya benmkide dogum kilosu degl ben evlenmeden oncki kilomdaym suan ergenlikte aldgm kiloyu vermek istiyorm :)Bdv de bi konu var kadın 54 kg vermiş 13 ayda. Azme bak gaza gel :)) ve yılların yerleşik kg ları bizimki gibi iki üç yıllık doğum kg ları değil
Yok Can'ım değilmiş ameliyat falan yok irade ile vermişYa benmkide dogum kilosu degl ben evlenmeden oncki kilomdaym suan ergenlikte aldgm kiloyu vermek istiyorm :)
Ama bi insan kilosu kdar kilo verenlere hayret ediyorm 54 kilo nasl vermis ameliyat olmustr o
bebeğiimmm o kadaann pattis yiyosan ekmek yemicesiiinn :)Tavklu patates yemegi br dlim kepek ekmegi ve yogurtlu biber biraz
Hangisi bakayım bende :) tam benlikBdv de bi konu var kadın 54 kg vermiş 13 ayda. Azme bak gaza gel :)) ve yılların yerleşik kg ları bizimki gibi iki üç yıllık doğum kg ları değil
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-ayda-54-kilo-verdim.916065/Hangisi bakayım bende :) tam benlik
bugun esim de bana kuru biber dolmasi yap dedi ama kiymali yapiyorum ben evde kiyma yoktu usendim almaya da yapamadimÜç tane kuru patlıcan dolması yoğurt salata
Biliyorum bunu cuma zayıflama yarışmasından bende katıldım bi ara hatta ama benin katıldığım takımda aktif kimse yoktu motive eden bişey yoktu çıktım gerçekten destek olunuyo orda takip ediyorum arada
Bizim topik tırto yaw hem pasta yiyeyim hem haftada üç kg vereyim kafasındayızBiliyorum bunu cuma zayıflama yarışmasından bende katıldım bi ara hatta ama benin katıldığım takımda aktif kimse yoktu motive eden bişey yoktu çıktım gerçekten destek olunuyo orda takip ediyorum arada
Aynen bi motive olsak çok güzel olur mesela hergün spor zorunluluğu koymalı bu leslie falan var ya herkes yapar onu öyle bişey olabilir ve aburcubur pasta falan filan yok 2 ay sıksak bak sen sonuca :)Bizim topik tırto yaw hem pasta yiyeyim hem haftada üç kg vereyim kafasındayız
cok actmbebeğiimmm o kadaann pattis yiyosan ekmek yemicesiiinn :)
Yoğurt en güzelicok actm