Son 10 kg için

Yarn tekirdga gdicez ve yarn diyet imkansz gbi bisey
Sabh kahvlti disarda oglen teyzem dokturur yemekleri aksam donerkende esim aksam yemegi planlari yapiyo smdiden.
Bu haftada benm kotu oldu o ilk zmanlarki hirs i tekrar geri istiyorm.
Hiranin dogm gnune kdr iki klo vermem lazm

Firinda kofte patates yemegi uc kofte dort dlim patates iki kasik pilav bol yesil salata ekmeksiz

Kizlar biz bigun kokorec yemeye gittik yarim ekmek bir kucuk ayran ama diyetteyim diye yarim ekmek yedim cok actim normalde yarim+ ceyrek yerdim esim yicenmi ceyrek dedi ben hayir rejimdeyim dedim

Kizlar biz bigun kokorec yemeye gittik yarim ekmek bir kucuk ayran ama diyetteyim diye yarim ekmek yedim cok actim normalde yarim+ ceyrek yerdim esim yicenmi ceyrek dedi ben hayir rejimdeyim dedim
Zaten bizim rejimler bi acayip:))) eşim yaş pasta almış küçük dilim yedim bide sevindim büyük bi dilim yemedim diye. Küçüğü buyugumu var yaş pasta yı yedin işte:) Diyet yapan insan pasta yermi yaaa

Zaten bizim rejimler bi acayip:))) eşim yaş pasta almış küçük dilim yedim bide sevindim büyük bi dilim yemedim diye. Küçüğü buyugumu var yaş pasta yı yedin işte:) Diyet yapan insan pasta yermi yaaa
Aynen canim bu kocalar boyle aldikca bize zor rejim gecen gunde benim esim almis bende incecik bir dilim yedim ertesi gune de kaldi hakkimi cocuklara verdim

Bugün bizim elektrikler kesik sabahtan beri, tel tablet herşeyin şarjı bitti, amcanlara geldik telleri doldurmaya:))) akşam balık yedim

Bugün bizim elektrikler kesik sabahtan beri, tel tablet herşeyin şarjı bitti, amcanlara geldik telleri doldurmaya:))) akşam balık yedim
Bizim gibi olmuş dün akşam geldi düşük voltaj taktım teli şarja diyolar bozulcak bişey olmaz dedim şarjım bitti kapancak yoksa :)

Eşime işe götürsün diye börej yapıyorum yufka kaldı bu sefer 2 gündür duruyo dolapta bugün paçanga gibi yaptım sucukla ama fırına attım 2 tane ondan yedim akşa da çayın yanında bisküvi havalar biraz düzelse azmim gelcek yerine buz gibi oldu yine donuyorum ya

Ayy kizlar basim agriyor uykum yok ve en vahimi ben cok aciktim gunduz hicbir sey yemedim kahvalti disinda aksam cok actim ama yarim ekmek kokorecle doymadim cok ac oldugum icin bir uyusam rahat etcem

Kizlar bugn paylasm yapmasam dha iyi sabh esmle ack bufe kahvalti smdi kuzenlerle cafede oturuyoruz oglen teyzeme gecicez hazirlik yapmis.aksma yemek yemicm yarn sabahta bomba gbi geliyorum topige eski azimle. Bugece hazirlicm detoks sularimida

Kizlar bugn paylasm yapmasam dha iyi sabh esmle ack bufe kahvalti smdi kuzenlerle cafede oturuyoruz oglen teyzeme gecicez hazirlik yapmis.aksma yemek yemicm yarn sabahta bomba gbi geliyorum topige eski azimle. Bugece hazirlicm detoks sularimida
ne yapcan suya bende dün salatalık aldımdı 2 sürahi su dolduruyorum birine limon birine salatalık yapayım olmazsa

Bende akşamdan börek çıkarmıştım eşime geç kaldı yapamadım öyküyle onları yedik

Kahvaltı 2börek az yağda çevirdim çeyrek yufka yapıyo ikisi domates
Ara türk kahvesi 3 çilek
Öğlen salatalık yoğurt susuz cacık :)

ne yapcan suya bende dün salatalık aldımdı 2 sürahi su dolduruyorum birine limon birine salatalık yapayım olmazsa
limonla salataligi ayni surahiye dogra cnm. Ben surahiye bir limonu komple skiyorm bitanede salatalik dogruyorm bir lt suya
Bir surahiyede ceviz koycam 3 4 tane bir tl suya
Yarn butn gun icicm iki lt su toplam odem atmak icn iyi oluyo

limonla salataligi ayni surahiye dogra cnm. Ben surahiye bir limonu komple skiyorm bitanede salatalik dogruyorm bir lt suya
Bir surahiyede ceviz koycam 3 4 tane bir tl suya
Yarn butn gun icicm iki lt su toplam odem atmak icn iyi oluyo
Hee bende yapayım madem bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…