Zaten bizim rejimler bi acayip:))) eşim yaş pasta almış küçük dilim yedim bide sevindim büyük bi dilim yemedim diye. Küçüğü buyugumu var yaş pasta yı yedin işte:) Diyet yapan insan pasta yermi yaaaKizlar biz bigun kokorec yemeye gittik yarim ekmek bir kucuk ayran ama diyetteyim diye yarim ekmek yedim cok actim normalde yarim+ ceyrek yerdim esim yicenmi ceyrek dedi ben hayir rejimdeyim dedim
Aynen canim bu kocalar boyle aldikca bize zor rejim gecen gunde benim esim almis bende incecik bir dilim yedim ertesi gune de kaldi hakkimi cocuklara verdimZaten bizim rejimler bi acayip:))) eşim yaş pasta almış küçük dilim yedim bide sevindim büyük bi dilim yemedim diye. Küçüğü buyugumu var yaş pasta yı yedin işte:) Diyet yapan insan pasta yermi yaaa
Bizim gibi olmuş dün akşam geldi düşük voltaj taktım teli şarja diyolar bozulcak bişey olmaz dedim şarjım bitti kapancak yoksa :)Bugün bizim elektrikler kesik sabahtan beri, tel tablet herşeyin şarjı bitti, amcanlara geldik telleri doldurmaya:))) akşam balık yedim
ne yapcan suya bende dün salatalık aldımdı 2 sürahi su dolduruyorum birine limon birine salatalık yapayım olmazsaKizlar bugn paylasm yapmasam dha iyi sabh esmle ack bufe kahvalti smdi kuzenlerle cafede oturuyoruz oglen teyzeme gecicez hazirlik yapmis.aksma yemek yemicm yarn sabahta bomba gbi geliyorum topige eski azimle. Bugece hazirlicm detoks sularimida
limonla salataligi ayni surahiye dogra cnm. Ben surahiye bir limonu komple skiyorm bitanede salatalik dogruyorm bir lt suyane yapcan suya bende dün salatalık aldımdı 2 sürahi su dolduruyorum birine limon birine salatalık yapayım olmazsa
Hee bende yapayım madem bu akşamlimonla salataligi ayni surahiye dogra cnm. Ben surahiye bir limonu komple skiyorm bitanede salatalik dogruyorm bir lt suya
Bir surahiyede ceviz koycam 3 4 tane bir tl suya
Yarn butn gun icicm iki lt su toplam odem atmak icn iyi oluyo
Yap yap valla idrar sokturuyo vcuttaki su atiliyoHee bende yapayım madem bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?