Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok mantıklı hem hafta sonunu da azıcık dikkat etmemize yarar. Hadi herkes bugünkü kg sunu yazsın ve tartı günü pzt olsun. @hiraysen @yaz yagmuru S Sevgidili5Evet yarın herkes silkelensin ve kendine gelsin valla yoksa bu gidişle biz tartı gününü pazartesiye alcaz en güzeli
busabah tartilmistm zaten ben ptesi ve carsamba tartliyodm hep oncdende haftasnu yuznden.Aslında çok mantıklı hem hafta sonunu da azıcık dikkat etmemize yarar. Hadi herkes bugünkü kg sunu yazsın ve tartı günü pzt olsun. @hiraysen @yaz yagmuru S Sevgidili5
ayni durumdaym bnde gecen ay hic bisy istemiyodm en sevdgm yicegi yese bile esm karsmda tadina bile bakmiyodm ama buaralar canm istiyo. Dolap aburcbur doluydu yemiyodm smdi mutfakta kedi gbi dolaniyormYa kızlar bizim uyku düzeni bi acayip oldu. Yeni uyandık, şimdi Azad'a kahvaltı yaptırıyorum sonra kendim yapıcam
Haftasonu eşimle olunca ipin ucu kaçtı azıcıkın bi de eşim 17.00 de yemiyor çok erken diye , ben de bari haftasonu beraber sofraya oturalım diye ona uyuyorum 8 gibi yiyoruz o Zaman da neyse bugün zencefilli yoğurt kürüme başlıycam tekrar. Gerçi regl de yaklaştı amaaannn eski motivasyonum gitti kızlar ya önünde neler yense de dönüp bakmazdım şimdi ufaktan da olsa yiyorum. Hele evde bişeyler varsa uyku tutmuyor resmen ama eskiden ev dolu olsa da aklıma gelmezdi. Neden böyle oldum acaba
Gecen hafta 62.3 tum yazmayi unutmisum 61.8 simdiKizlar bende tartildim simdi 61.8 geldim kacamaklara ragmen 500 gram vermisim ama fark ediyorum pantolunumdan ilk basladigimda 64 lerdeydim ve pantolonum dar geliyordu simdi daha rahat
Sabah bir haslanmis yumurta
İki dilim peynir
İki dilim ekmek
4 zeytin