Son 10 kg için

Eve geldk esm arabayi yikatmaya gitti bizi birakip gelirken lahmacun alipta gelmis nereme yiceksem. Bir haftalik yedim bugn resmen. Bnm cok ski rejim yapmam lazm kesin kilo aldm

Sabah kahvaltı da çok az yedim. Akşam dörde kadar bişey yemedim. Ama dörtten sonra cozuttum. İki tane lahmacun yedim.bide tramisu.

Kizlar limonlu salatalikli suyunuz dan bende yapiyim hemen. İyi oldu yazdığın hiraysen.

Gunaydn kahvalti br haslanmis yumurta
Peynir maydnoz uc zeytn yesil cay br dlim kepek ekmegi

Günaydın

Kahvaltı
Omlet peynir yarım dilim tahin pekmezli ekmek çay

Sularımı da içiyorrum
@Apriori123 nerelerdesin kaçak

Ya kızlar bizim uyku düzeni bi acayip oldu. Yeni uyandık, şimdi Azad'a kahvaltı yaptırıyorum sonra kendim yapıcam
Haftasonu eşimle olunca ipin ucu kaçtı azıcıkın bi de eşim 17.00 de yemiyor çok erken diye , ben de bari haftasonu beraber sofraya oturalım diye ona uyuyorum 8 gibi yiyoruz o Zaman da neyse bugün zencefilli yoğurt kürüme başlıycam tekrar. Gerçi regl de yaklaştı amaaannn eski motivasyonum gitti kızlar ya önünde neler yense de dönüp bakmazdım şimdi ufaktan da olsa yiyorum. Hele evde bişeyler varsa uyku tutmuyor resmen ama eskiden ev dolu olsa da aklıma gelmezdi. Neden böyle oldum acaba

Aslında çok mantıklı hem hafta sonunu da azıcık dikkat etmemize yarar. Hadi herkes bugünkü kg sunu yazsın ve tartı günü pzt olsun. @hiraysen @yaz yagmuru S Sevgidili5
busabah tartilmistm zaten ben ptesi ve carsamba tartliyodm hep oncdende haftasnu yuznden.
Gecn hafta carsamba 66.700
Busabah 66.600
Yiyorm kilo almiyorm :)))

ayni durumdaym bnde gecen ay hic bisy istemiyodm en sevdgm yicegi yese bile esm karsmda tadina bile bakmiyodm ama buaralar canm istiyo. Dolap aburcbur doluydu yemiyodm smdi mutfakta kedi gbi dolaniyorm

Herhafta 900 veriyodm ski diyet yaparken smdi 100 gram veriyorm. Ama bugnden itibaren cok dikkatliym

Ara turkkahvesi ve cubuk kraker bikactane
Oglen smdi yicem salata

Kizlar bende tartildim simdi 61.8 geldim kacamaklara ragmen 500 gram vermisim ama fark ediyorum pantolunumdan ilk basladigimda 64 lerdeydim ve pantolonum dar geliyordu simdi daha rahat
Sabah bir haslanmis yumurta
İki dilim peynir
İki dilim ekmek
4 zeytin

Gecen hafta 62.3 tum yazmayi unutmisum 61.8 simdi

71.100 kurtulamadim bende bu 71 den. Ama çok yiyorum böyle diyet olmaz. Bi türlü toparlayamadim kendimi. adapte olamadım tam anlamıyla.
Akşam yaptığım sudan içtim sabah kalkar kalkmaz. Klasik kahvaltı yaptım. Yigitle çıkıp bi kırk dakika yürüdüm.
Öğle yemeğinde mercimek çorbası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…