ohh oh neguzel bnde takildm 67 ye smdi. Carsamba 66.600 gormustm ama smdi hersabh 67 ckiyorm sabitlendi kaldi.Uzun zamandır takılıp kaldığım kg dan kurtuldum kızlar çok mutluyum. Eski pantolonlarımın hepsine giriyorum nerdeyse. Bi göbek oörtlemesi kaldı. Şimdi kahvaltıya gidiyoruz ama zaten bu gazla yemem ben
Çatlatcan milleti :)Marketten geliyodm yengem ve tayfasi onumu kestiler. Cabuk syle nasl zayfladn dediler. Posetin icini gosterdm yesil cayla besibiryerde cay aldm marketten. Heryermi incelediler resmen nasl hosuma gdiyo anatamam byle tepkiler :))))
Yanliz @Apriori123 bnde sna diyim.
Sana noooollldu byle :) resmni gordum ig de acayip zayiflamissn yuzun nekdr kuculmus gerci oncdende cok tatliydi yanaklarn bnce guzeldn dha guzl olmussun
Bencede ikinizde de gözle görülür değişiklik var maşallah size :) @Apriori123 @hiraysen[/QUOTE
Sağolun kızlar :) dünürcüm sen de süzülmüşsün :)) düğünümüz var ya ondan dünürüm ve ben hızla zayıflıyoruz :)))
Ben dün ve bugün azcık kaçamak yaptım ama yatından sonra bi sıkayım da 60 ın altına düşeyim artık. Sevindiğim nokta haftalardır mücadele ettiğim 62,5 U yendim, bundan sonra karada ölüm yok bana :) ayrıca her görenin zayıfladığımı farketmesi ve eski kotlarımın olması da ayrı bi motivasyon :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?