• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Günaudınlar bugün normale dönüyorum biraz
Sabah
çeyrek omlet öykü bıraktı
2 haşlanmış yumurta biraz peynir

Türk kahvesi içicem

Sonrs dişçiye gidicem bakalım sonrası allah kerim :)

Ara cappicno ictm. Ben neden acikmiyorm anlamadm oglen mecburiyetten yicm artik acikmiyorm ama aburcbur istiyorm

Oglen aksamdan kalan tavuklu mantar sote bir dlim ekmek ve yogurt

Bu tilya dan cok skldim hergun demlemek icmek zor geliyo

Sabah müsli yedim, 10000 adını geçerim bugün epeydir sokaktayız. Dışarı çıkarken de hamilelik öncesi dar pantolonumu giydim :))))) kışın dizkağağımda kalan pantolon şimdi tam oturdu. Ama düşük bel olduğu için üstten göbek fırtladı, onu fa bol üst giyerek kamufle ettim. İbşallah o da gidecek

Akşam yemeği dört kaşık Mevlüt pilavı salata acı biber turşusu. Gün bittiiii

Bende kaç gündür sıkıyorum kendimi bugün patlattım kuzenle buluştuk dişçi için bi soda içtim bol su
Saat 4te hamburger menü
Saat 6 da iki tulumba tatlısı

10bin adım yürüyüş

Kizlar burasi devam ediyormu ya bilmiyordum bende rejimdeyim sabah bir dilim ekmek
Birkac zeytin
Bir dilim peynir
Sekersiz cay
Oglen yemegi yemiyorum meyve yogurt gecistiriyorum
Ama aksam iki dilim pizza yedim:(
Birde gun icinde icebildigim kadar sicak su iciyorum kahvaltidan once balli limonlu sicak su iciyorum

Kizlar burasi devam ediyormu ya bilmiyordum bende rejimdeyim sabah bir dilim ekmek
Birkac zeytin
Bir dilim peynir
Sekersiz cay
Ama aksam iki dilim pizza yedim:KK43:
Birde gun icinde icebildigim kadar sicak su iciyorum kahvaltidan once balli limonlu sicak su iciyorum
Vaaay fit anne de gelmiş

Birkac zeytin
Bir dilim peynir
Sekersiz cay
Ama aksam iki dilim pizza yedim:KK43:
Aramza hosgeldn canmm :)

Gunaydn biraz peynir bir dlim ekmek ve iki yumurtayi sahanda pisirdm ama hirayla ortak

Uzun zamandır takılıp kaldığım kg dan kurtuldum kızlar çok mutluyum. Eski pantolonlarımın hepsine giriyorum nerdeyse. Bi göbek oörtlemesi kaldı. Şimdi kahvaltıya gidiyoruz ama zaten bu gazla yemem ben

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 37
Back