Son 10 kg için

Valla benim de iki üç kg değildi. Doğumdan sonra bana kalan 78 kg idim. 17 kg vermişim berdeyse
yerleşik kilo değil işte bende aldım verdim derken başladığımda 89 dum şimdi 78.7
Ben 81le hamile kalmıştım fazlalığı çabuk verdim kendi kiloma gelince gram gram işte ama olsun vericem öyle ya da böyle kafaya koydum

Sizde verirsiniz gider yer yer 1-2 alır gelirsiniz yine :)

Benim yol uzun daha anca yarıladım, 55 e inene kadar buradayım biyere gitmem :)

Yaz yagmuru hosgeldin canım.
Sagol canim hosbuldum
Uzun zamandır takılıp kaldığım kg dan kurtuldum kızlar çok mutluyum. Eski pantolonlarımın hepsine giriyorum nerdeyse. Bi göbek oörtlemesi kaldı. Şimdi kahvaltıya gidiyoruz ama zaten bu gazla yemem ben
Oh ne guzel canim masallah
Yanliz @Apriori123 bnde sna diyim.
Sana noooollldu byle :) resmni gordum ig de acayip zayiflamissn yuzun nekdr kuculmus gerci oncdende cok tatliydi yanaklarn bnce guzeldn dha guzl olmussun
evet bende fark ettim ama sende zayiflamissin onu da fark ettim ne guzel

Kizlar ben hafta sonu azicik kacamak yaptim oglum cumartesi sicacik simit almis cok csnim cekti bir tane yedim aksamda yaprak sarmistim ondan da yedim ozlemistim cunku
Pazar kahvaltisinda az ekmek bir yumurta peynir zeytin yedim aksam da bir kase corba kucuk iki parca pide yedim off ya yarin tartiya cikmak istemiyorum ben hafta ici hic bozmuyorum o kadar ac kaliyorum neyse bu hafta daha dikkatli olcam ama bugun cok yurudum:)

Ve benm acilen plates yapmaya baslamam lazm diyetle kilolari verdmde bolgesel incelmek ve skilasmak icn spor gerekiyo bndan snra oda bana cok zor geliyo

İki gündür iyice cozurttu.m.helw dün kaçamak falan değildi bildiğin diyet miyet kalmadı. Bu gün tekrar başa dönüyorum ve limonlu suyumla güne başlıyorum.

Günaydın

Kahvaltı 1 dilim ekmek biraz peynir 4 kornişon

Tuvalet işi yine bozuldu alcam bugün çaydan bakalım çatlıcam yoksa

Kahvaltı bir dilim kepek ekmeği, 1 yemek kaşığı lor, bir bardak yeşil çay. Normalde hiç sevmem ve beceremem ama bir liste diyet uygulamaya çalışcam iki hafta. Akşam yemeklerini de sadece kendime değil eve yapıcam, be pişirsem derdi de bitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…