Valla benim de iki üç kg değildi. Doğumdan sonra bana kalan 78 kg idim. 17 kg vermişim berdeyseKeşke benimde gitcek 2-3 kilom olsaydı ama yılmıcam inş vericem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim de iki üç kg değildi. Doğumdan sonra bana kalan 78 kg idim. 17 kg vermişim berdeyseKeşke benimde gitcek 2-3 kilom olsaydı ama yılmıcam inş vericem bende
yerleşik kilo değil işte bende aldım verdim derken başladığımda 89 dum şimdi 78.7Valla benim de iki üç kg değildi. Doğumdan sonra bana kalan 78 kg idim. 17 kg vermişim berdeyse
Benim yol uzun daha anca yarıladım, 55 e inene kadar buradayım biyere gitmem :)yerleşik kilo değil işte bende aldım verdim derken başladığımda 89 dum şimdi 78.7
Ben 81le hamile kalmıştım fazlalığı çabuk verdim kendi kiloma gelince gram gram işte ama olsun vericem öyle ya da böyle kafaya koydum
Sizde verirsiniz gider yer yer 1-2 alır gelirsiniz yine :)
Sagol canim hosbuldumYaz yagmuru hosgeldin canım.
Oh ne guzel canim masallahUzun zamandır takılıp kaldığım kg dan kurtuldum kızlar çok mutluyum. Eski pantolonlarımın hepsine giriyorum nerdeyse. Bi göbek oörtlemesi kaldı. Şimdi kahvaltıya gidiyoruz ama zaten bu gazla yemem ben
evet bende fark ettim ama sende zayiflamissin onu da fark ettim ne guzelYanliz @Apriori123 bnde sna diyim.
Sana noooollldu byle :) resmni gordum ig de acayip zayiflamissn yuzun nekdr kuculmus gerci oncdende cok tatliydi yanaklarn bnce guzeldn dha guzl olmussun
birbucuk kilo kaldi onuda verip sabitlemem lazm dikkat ederekSagol canim hosbuldum
Oh ne guzel canim masallah
evet bende fark ettim ama sende zayiflamissin onu da fark ettim ne guzel
Az kalmis canim insallahbirbucuk kilo kaldi onuda verip sabitlemem lazm dikkat ederek
al bendende o kadarİki gündür iyice cozurttu.m.helw dün kaçamak falan değildi bildiğin diyet miyet kalmadı. Bu gün tekrar başa dönüyorum ve limonlu suyumla güne başlıyorum.
Ben de yaptım ve yoruldum. Üstüne spor yapayım dedim ama olmadı ya ben nefret ediyorum spordan yaaaTemzlik yaptm spor yapmis gbi terledm. Oglen bir kase mercimek corbasi kuck kasr yogurt