Son 10 kg için

Akşam yemeği köfte ve salata yedim bi dişim kepek ekmeği ile. Köfte yapmaya halim yoktu iki hamburger köftesi yedim BİM'in. İğrençti ayrıca doymadım

Cigkofte yedim 4 parca marulla. Aksama saydim onuda. Okdr duzensz besleniyormki hemen ceki duzen vermem lazm kendme.

Aksam yemegi
Bir kepce corba
Enginar dolmasi pilavinin cogunu eceye verdim az pilavi kaldi yapraklariyla onu yedim birazda yogurt

Komple bozulmuş bi düzenim var artık
Dişim çok ağrıyo mutsuzum geçen diş hastanesine gittim 1 at sonraya randevu verdiler kanal tedavisi için aradım bugün ağrım var diye çarşamba gel haftaya randevu verelim dedi kadın bakalım nolcak

Ya benim spor iyi gidiyo severek yapıyorum amaaa bende de şöyle bi algı oluştu yesemde ebişey olmaz nasılsa spor yapıyorum
Düzen bende de kalmadı genelde dışardayım niye böyle oluyo onu da anlamış değilim
Akşam yemeği az pilavla iki parça minik etli pirzola yemiştim şimdi de iki çiğ köfte yedim marulla ve hala dünyaları yiyesimvar

İlk once activia yicm benm bagrsaklarda kotu durumda kac gn oldu blmiyorm karnm sis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…