- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Ne yedin yine :)
Ayni vermisiz :)))Geçen hafta 65.0
Bu hafta. 64.7
-300
Buna da şükür ne diyeyim
Abartmadan istediğini yiyip sonra ertesi gün dikkat etceksin böyle devam etcek hayatın :)bende geldim 49.6 bu sanırım istediğim kiloda 3. haftam oluyo yürüyüşler devam ama çok ciddi kaçamaklarım yok ve sıkıldım beslenme tarzımdan gönlümce yiyesim var tutuyorum kendimi de nereye kadar yaza yaklın yapsaymışım diyeti iyi olurmuş
Ya ben 63 çıktım yani 1 Kgya yakın almışım. Acayip şaşırdım ve moralim bozuldubu hafta bazı günler geç yedim akşam yemeğini ama yine de bu kadar fark etmwmeliyddi. Be yani hayatım boyunca aç mı geçicem (((
ben yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak istiyorumAbartmadan istediğini yiyip sonra ertesi gün dikkat etceksin böyle devam etcek hayatın :)
heh benim sorumda bu hep açlık mı hissedicem böyle ay onu yersem çok bunu yersem şöyle demekten keyifli bi yemek yiyemez oldumYa ben 63 çıktım yani 1 Kgya yakın almışım. Acayip şaşırdım ve moralim bozuldubu hafta bazı günler geç yedim akşam yemeğini ama yine de bu kadar fark etmwmeliyddi. Be yani hayatım boyunca aç mı geçicem (((
Değil aslında daha var adeteAdet donemi falanmi
Hayatın boyunca öyle bi yapıda olmadıysan bi daha çıkmaz onçün biz 1 gün ye 3 gün dengele yapcez :)ben yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak istiyorum
heh benim sorumda bu hep açlık mı hissedicem böyle ay onu yersem çok bunu yersem şöyle demekten keyifli bi yemek yiyemez oldum
bir tek lise dönemlerinde öyleydim gece midem kazındığı için uyanıp ekmek arası yerdim tatlılar tuzlular hesap yapmadan tabi gençlik metabolizması başkaydı şimdilerde 1 gün ye bir hafta tutla anca aynı kiloda kalabiliyorumHayatın boyunca öyle bi yapıda olmadıysan bi daha çıkmaz onçün biz 1 gün ye 3 gün dengele yapcez :)
ayy bnde bir ciftli ekmek yerdim ekmek arasi tost falan. Butun pasta paket paker cipsler. Ama nisanlandm.bi stresler bi telaslar hele bii evlendm hersey yarar oldu smdi nerdeee yicm okadar yesem kapilardan gecemembir tek lise dönemlerinde öyleydim gece midem kazındığı için uyanıp ekmek arası yerdim tatlılar tuzlular hesap yapmadan tabi gençlik metabolizması başkaydı şimdilerde 1 gün ye bir hafta tutla anca aynı kiloda kalabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?